Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba Bleach
Dane Tactiek tuty Fruty
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
75.3 gemiddelde waardering 60.1
brilliant Schieten excellent
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen very good


2e minuut.
Antczak passt de bal zonder na te denken. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski geeft de bal voor. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Bleach 1:0

5e minuut.
Wojski draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Həsənli probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski met een sublieme pass. Perneta geeft een lange en hoge pass. Wojski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tridente probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer schiet op doel. Həsənli probeert de bal aan de voet te houden. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - Bleach 1:1

14e minuut.
Vercauteren met een sublieme pass. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft een hoge lob. Wojski springt en kopt de bal. Kiço heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Vercauteren passt de bal zonder na te denken. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een hoge lob. Wojski rent richting de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Poleksić met een sublieme pass. Wheeler rent richting de bal. Gunev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente speelt de bal door. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Bleach 1:2

30e minuut.
Wojski passt de bal met de wreef. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski met een sublieme pass. Antczak heeft problemen om de bal te vangen. Antczak schiet op doel. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - Bleach 2:2

34e minuut.
Vercauteren rent richting de bal. Vercauteren speelt de bal door. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Wojski springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev onderschept slim de pass. Poleksić met een sublieme pass. Wheeler rent richting de bal. Wheeler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Həsənli geeft de bal voor. Inworp. Tridente met een snelle inworp. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dłubis passt de bal zonder na te denken. Perneta heeft problemen om de bal te vangen. Perneta geeft een lange en hoge pass. Wojski rent richting de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 21%, Bleach 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Club Alba - Bleach 2:2

50e minuut.
Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Tridente heeft problemen om de bal te vangen. Tridente speelt de bal door. Dalheimer rent richting de bal. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Lupescu bokst de bal weg.

51e minuut.
Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal in één keer door. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Wojski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Wojski kopt de bal weg. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graffite. Antczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perneta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tridente is nu in balbezit. Tridente passt de bal in één keer door. Şamlı geeft een hoge lob. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Perneta rent richting de bal. Perneta geeft een lange en hoge pass. Wojski krijgt zijn hoofd ertegen. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis passt de bal met de wreef. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft de bal voor. Wojski maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Iordãnescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiço kopt de bal weg. Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antczak de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski met een sublieme pass. Wojski rent richting de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wojski passt de bal met de wreef. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta passt de bal zonder na te denken. Wojski heeft problemen om de bal te vangen. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft een hoge lob. Wojski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Perneta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chęcielewski kopt de bal weg. Daar is Wojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiço de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 26%, Bleach 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Club Alba - Bleach 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski schiet op doel. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

100e minuut.
Daar is Ciortea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak rent richting de bal. Antczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojski de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojski rent richting de bal. Wojski schiet op doel. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Bleach 3:2

101e minuut.
Tridente passt de bal in één keer door. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Bleach 4:2

102e minuut.
Iordãnescu onderschept slim de pass. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft de bal voor. Daar is Wojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 13%, Bleach 87%.
Sport Club Alba - Bleach 4:2

120e minuut.
Villegas controleert de bal met de borst. Perneta geeft de bal voor. Wojski heeft problemen om de bal te vangen. Wojski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Bleach 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 42%, Bleach 58%.
Sport Club Alba - Bleach 5:2