Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Csobotfalva Fc.Poiana
HcCsikszereda Tactiek Romania 5
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
63.5 gemiddelde waardering 75.7
very good Schieten brilliant
very good Passen incredible
incredible Verdedigen formidable


8e minuut.
Yiğitsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitsoy geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Zekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:1

14e minuut.
Zele passt de bal in één keer door. Yiğitsoy met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:2

15e minuut.
Manzone passt de bal met de wreef. Jaster is nu in balbezit. Jaster geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz met de inworp. Zele geeft een hoge lob. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:3

25e minuut.
Fermić geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiğitsoy neemt de hoekschop. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angélico geeft de bal voor. Zele kopt de bal weg. Yiğitsoy geeft een hoge lob. Jee-Son springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ayoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:4

28e minuut.
Osial kopt de bal weg. Jaster rent richting de bal. Jaster geeft een lange en hoge pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy met een sublieme pass. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Peralta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitsoy met een snelle inworp. Zele geeft een lange en hoge pass. Vandebroek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiğitsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jee-Son speelt de bal door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal in één keer door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 76%, Fc.Poiana 24%.
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:5

47e minuut.
Jee-Son kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:6

57e minuut.
Jaster maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ayoğlu rent richting de bal. Vandebroek onderschept slim de pass. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Yiğitsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitsoy speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zele rent richting de bal. Zele passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:7

70e minuut.
Osial probeert de bal met de borst te controleren. Fermić onderschept slim de pass. Fermić geeft een lange en hoge pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gorie probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son rent richting de bal. Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:8

76e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Milin begaat een overtreding. Vandebroek raakt geblesseerd tijdens het duel. Zele met een snel genomen vrije trap. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Yiğitsoy met een snelle inworp. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nicolae geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yiğitsoy met een snelle inworp. Zele geeft een lange en hoge pass. Vandebroek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:9

85e minuut.
Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy passt de bal zonder na te denken. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Zekić bokst de bal weg.

89e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek kopt de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Zekić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kıpırdamaz neemt de hoekschop. Chitic kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 80%, Fc.Poiana 20%.
FC Csobotfalva - Fc.Poiana 0:10