Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea `85 Golesti FC Full Speed
incercare532 Tactiek full speed dr
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 69.2
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş geeft de bal voor. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Buquerin met een sublieme pass. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş passt de bal met de wreef. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Duca begaat een overtreding. Obeadă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiriac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. Ilie kopt de bal weg. Linimaier met een sublieme pass. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel. Mardan bokst de bal weg.

21e minuut.
Chiriac is nu in balbezit. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards geeft de bal voor. Rosada kopt de bal weg. Chiriac geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rosada passt de bal zonder na te denken. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Mardan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 73%, FC Full Speed 27%.
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:1

54e minuut.
Grigoraş geeft de bal voor. Gawdat is nu in balbezit. Geantă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geantă krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Chiriac speelt de bal door. Cracoş rent richting de bal. Cracoş speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bălaşa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linimaier speelt de bal door. Cracoş rent richting de bal. Cracoş geeft een hoge lob. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen. Mardan bokst de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:2

65e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache is nu in balbezit. Silion schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silion krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Buquerin rent richting de bal. Buquerin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:3

70e minuut.
Cracoş speelt de bal door. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac met een sublieme pass. Linimaier is nu in balbezit. Linimaier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buquerin speelt de bal door. Cracoş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duca. Duca krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Linimaier de bal. Gawdat is nu in balbezit. Linimaier geeft een hoge lob. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:4

86e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş passt de bal in één keer door. Linimaier geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 73%, FC Full Speed 27%.
Unirea `85 Golesti - FC Full Speed 0:5