Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Diamonds Magnifica Steaua
d41m31a1 Tactiek 532centru
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Cañamero passt de bal in één keer door. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović passt de bal zonder na te denken. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Arthus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Freebairn met een sublieme pass. Cañamero rent richting de bal. Cañamero met een sublieme pass. Serafimović rent richting de bal. Serafimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rebecchi heeft problemen om de bal te vangen. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović passt de bal in één keer door. Cañamero geeft de bal voor. Nicolau springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mujica passt de bal met de wreef. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Pedros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedros krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pedros verovert de bal door een tackle van achteren. Pedros geeft een hoge lob. Nicolau rent richting de bal. Nicolau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Simino probeert de bal aan de voet te houden. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel speelt de bal door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:0

22e minuut.
Ociepa speelt de bal door. Cañamero heeft problemen om de bal te vangen. Lampreia onderschept slim de pass. Lampreia met een sublieme pass. Kukucz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rebecchi neemt de hoekschop. Kukucz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Simino is nu in balbezit. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa geeft een hoge lob. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. Arthus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ociepa passt de bal zonder na te denken. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Verheijen zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Verheijen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Günsel rent richting de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa geeft een hoge lob. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rebecchi de bal. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Arthus bokst de bal weg.

42e minuut.
Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Freebairn rent richting de bal. Freebairn geeft een lange en hoge pass. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 63%, Magnifica Steaua 37%.
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:0

46e minuut.
Chodkiewicz komt het veld opgelopen. Habilsoy komt het veld opgelopen. Yilmaz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tuấn Ngọc is nu in balbezit. Tuấn Ngọc geeft een hoge lob. Pedros geeft een lange en hoge pass. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Ociepa de bal. Rebecchi geeft een hoge lob. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Habilsoy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ociepa de bal. Lampreia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lampreia krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ociepa passt de bal in één keer door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy met een sublieme pass. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nicolau is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cañamero neemt de hoekschop. Nicolau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:1

61e minuut.
Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kekejyan de bal. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Arthus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ociepa passt de bal met de wreef. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy passt de bal zonder na te denken. Nicolau rent richting de bal. Nicolau schiet op doel. Arthus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mujica rent richting de bal. Adessi geeft een hoge lob. Kekejyan kopt de bal weg. Nicolau rent richting de bal. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Arthus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rebecchi met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan geeft de bal voor. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Nicolau rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Habilsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serafimović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cañamero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:2

71e minuut.
Chodkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodkiewicz geeft de bal voor. Serafimović kopt de bal weg. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. Arthus bokst de bal weg.

74e minuut.
Cañamero passt de bal zonder na te denken. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Cañamero speelt de bal door. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Freebairn geeft een hoge lob. Tuấn Ngọc rent richting de bal. Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Arthus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:3

86e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel geeft een lange en hoge pass. Kukucz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rebecchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 74%, Magnifica Steaua 26%.
Blue Diamonds - Magnifica Steaua 1:3