Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Levi djbergamo
Bizona Tactiek quante ne prendo
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
46.2 gemiddelde waardering 61.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Linetty met de inworp. Klungelig pakt Millán de bal. Millán geeft een hoge lob. de la Oca springt en kopt de bal. Sırıtmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
de la Oca kopt de bal weg. Daar is Koczot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danzeisen geeft de bal voor. Barbolini rent richting de bal. Barbolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán speelt de bal door. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca schiet op doel. Sırıtmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Linetty probeert naar een medespeler te passen. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca haalt uit met een fantastische trap. Guedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sırıtmaz bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Linetty met een snelle inworp. Millán heeft problemen om de bal te vangen. Millán geeft een lange en hoge pass. de la Oca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:1

22e minuut.
Inworp. Linetty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán speelt de bal door. Linetty rent richting de bal. Linetty geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Oca kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:2

28e minuut.
Bischoff kopt de bal weg. Klungelig pakt Koczot de bal. Guedes is nu in balbezit. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot schiet op doel. Sırıtmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:3

32e minuut.
Linetty is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danzeisen. Linetty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millán met een snel genomen vrije trap. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
López Sánchez onderschept slim de pass. López Sánchez geeft de bal voor. Bischoff kopt de bal weg. de la Oca rent richting de bal. de la Oca haalt uit met een fantastische trap. Sırıtmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gallet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gyulai de bal. Särkioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja geeft een lange en hoge pass. de la Oca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Linetty met een snelle inworp. Millán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal passt de bal in één keer door. Blanch geeft de bal voor. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Levi 68%, djbergamo 32%.
U.S. Levi - djbergamo 0:3

53e minuut.
Linetty passt de bal in één keer door. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes onderschept slim de pass. Särkioja verovert de bal door een tackle van achteren. Särkioja draait met de bal, schiet en ... Sırıtmaz bokst de bal weg. Danzeisen heeft problemen om de bal te vangen. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:4

54e minuut.
Gallet is nu in balbezit. Gallet geeft een hoge lob. Blanch bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbolini verovert de bal door een tackle van achteren. Barbolini haalt uit met een fantastische trap. Giraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Antuofermo probeert naar een medespeler te passen. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty passt de bal zonder na te denken. Koczot rent richting de bal. Koczot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Antuofermo met een snelle inworp. Millán probeert naar een medespeler te passen. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca haalt uit met een fantastische trap. Sırıtmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:5

63e minuut.
Antuofermo is nu in balbezit. Antuofermo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guedes de bal. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel. Sırıtmaz bokst de bal weg.

69e minuut.
Erjavec met een sublieme pass. Cazal rent richting de bal. Cazal passt de bal met de wreef. Erjavec rent richting de bal. Erjavec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Gyulai de bal. Gebert geeft een hoge lob. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - djbergamo 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Cazal de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal met de wreef. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Millán probeert de bal aan de voet te houden. Erjavec speelt de bal door. Gyulai rent richting de bal. Särkioja verovert de bal door een tackle van achteren. Särkioja geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty passt de bal met de wreef. de la Oca rent richting de bal. Koczot rent richting de bal. Koczot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Levi 67%, djbergamo 33%.
U.S. Levi - djbergamo 0:6