Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuneo F.C. limana
xyz Tactiek victory
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 57
good Schieten formidable
average Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Stuhr met een sublieme pass. Marsiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano passt de bal in één keer door. Bugni is nu in balbezit. Bugni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De Irigoyen heeft problemen om de bal te vangen. Botrini rent richting de bal. De Irigoyen onderschept slim de pass. De Irigoyen schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Shaowen verovert de bal door een tackle van achteren. Shaowen speelt de bal door. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul geeft een lange en hoge pass. De Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wannapiromkul passt de bal met de wreef. Condorcanqui heeft problemen om de bal te vangen. Condorcanqui passt de bal met de wreef. De Irigoyen is nu in balbezit. De Irigoyen schiet op doel. Casale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Efros onderschept slim de pass. Efros geeft een lange en hoge pass. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - limana 0:1

38e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Daar is Botrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Irigoyen rent richting de bal. De Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Casale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - limana 0:2

44e minuut.
Condorcanqui speelt de bal door. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul met een sublieme pass. Daar is De Irigoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Irigoyen schiet op doel. Casale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Irigoyen schiet op doel. Casale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - limana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 64%, limana 36%.
Cuneo F.C. - limana 0:3

46e minuut.
Gárdos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Poeira geeft een lange en hoge pass. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari met een sublieme pass. Condorcanqui geeft een hoge lob. Wannapiromkul krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
De Irigoyen onderschept slim de pass. De Irigoyen probeert naar een medespeler te passen. Wannapiromkul is nu in balbezit. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap. Casale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Calligari geeft de bal voor. Grignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli geeft de bal voor. Wannapiromkul maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - limana 0:4

73e minuut.
Condorcanqui kopt de bal weg. Calligari met een sublieme pass. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui geeft een hoge lob. De Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Grignoli rent richting de bal. Klungelig pakt Grignoli de bal. Grignoli geeft de bal voor. Wannapiromkul rent richting de bal. Wannapiromkul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuneo F.C. - limana 0:5

81e minuut.
Efros is nu in balbezit. Efros passt de bal in één keer door. Botrini met een sublieme pass. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuneo F.C. 60%, limana 40%.
Cuneo F.C. - limana 0:5