Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BorgoRossa Coverciano
mmmmmmmmm Tactiek S.Fortress 5AA
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 70.9
good Schieten outstanding
good Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Burak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svéd kopt de bal weg. Piselli rent richting de bal. Piselli haalt uit met een fantastische trap. Weißbecker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - Coverciano 0:1

7e minuut.
Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft de bal voor. Piselli kopt de bal weg. Svéd is nu in balbezit. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - Coverciano 0:2

13e minuut.
Pittari met een sublieme pass. Weselik speelt de bal door. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een hoge lob. Svéd maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Svéd passt de bal met de wreef. Manca probeert naar een medespeler te passen. Piselli heeft problemen om de bal te vangen. Szweda geeft een hoge lob. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Manca rent richting de bal. Manca passt de bal zonder na te denken. Preis heeft problemen om de bal te vangen. Piselli rent richting de bal. Piselli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Piselli rent richting de bal. Beuzebú begaat een overtreding. Piselli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weselik met een snel genomen vrije trap. Ferlita kopt de bal weg. Szweda is nu in balbezit. Piselli onderschept slim de pass. Piselli draait met de bal, schiet en ... Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dascălu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Manca met de inworp. Weselik geeft een hoge lob. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel. Weißbecker bokst de bal weg.

33e minuut.
Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een hoge lob. Svéd is nu in balbezit. Svéd draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weselik geeft de bal voor. Svéd rent richting de bal. Svéd haalt uit met een fantastische trap. Weißbecker probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Kubot heeft problemen om de bal te vangen. Svéd is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dascălu ... Strafschop! Svéd roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Svéd kan niet meer verder spelen. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre komt het veld opgelopen. Piselli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pittari probeert naar een medespeler te passen. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft de bal voor. Ventre rent richting de bal. Ventre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Milosteanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maccario maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel. Weißbecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - Coverciano 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 70%, Coverciano 30%.
BorgoRossa - Coverciano 0:3

57e minuut.
Ferlita rent richting de bal. Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Preis is nu in balbezit. Ferlita onderschept slim de pass. Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Manca met de inworp. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik met een sublieme pass. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Manca is nu in balbezit. Manca passt de bal in één keer door. Piselli is nu in balbezit. Piselli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ventre de bal onder controle te krijgen. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pittari passt de bal zonder na te denken. Ferlita rent richting de bal. Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Weselik rent richting de bal. Weselik geeft een hoge lob. Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Weselik kopt de bal weg. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca passt de bal met de wreef. Ventre is nu in balbezit. Ventre schiet op doel. Weißbecker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Milosteanu passt de bal in één keer door. Buglia verovert de bal door een tackle van achteren. Beuzebú is nu in balbezit. Piselli verovert de bal door een tackle van achteren. Piselli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Maccario onderschept slim de pass. Maccario geeft de bal voor. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - Coverciano 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 79%, Coverciano 21%.
BorgoRossa - Coverciano 0:4