Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
piacenza sokker Socialisma Teamo
DCC5 Tactiek Cuba³ QTD -10
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
49.6 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Chunjie is nu in balbezit. Nardoni rent richting de bal. Chunjie onderschept slim de pass. Chunjie geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Socialisma Teamo 0:1

6e minuut.
Chunjie geeft een lange en hoge pass. Tuấn Tú krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mahi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiquillo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Impoco passt de bal zonder na te denken. Nardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo begaat een overtreding. Izquierdo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ðức Thọ geeft een lange en hoge pass. Jõgi probeert de bal met de borst te controleren. Valverde speelt de bal door. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pavich passt de bal zonder na te denken. Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo begaat een overtreding. Izquierdo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 56%, Socialisma Teamo 44%.
piacenza sokker - Socialisma Teamo 0:1

51e minuut.
Villa Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta begaat een overtreding. Villa Sánchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Impoco met een snel genomen vrije trap. Nardoni is nu in balbezit. Nardoni geeft een lange en hoge pass. Thái Hòa bokst de bal weg.

54e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ibarra geeft een hoge lob. Calderoni rent richting de bal. Chunjie onderschept slim de pass. Chunjie schiet op doel. Vagué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Socialisma Teamo 0:2

65e minuut.
Chiquillo met een sublieme pass. Valverde speelt de bal door. Chunjie is nu in balbezit. Chunjie geeft de bal voor. Valverde krijgt zijn hoofd ertegen. Vagué bokst de bal weg.

72e minuut.
Duménigo passt de bal in één keer door. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerensen maakt een afschuwelijke overtreding. Beerensen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Socialisma Teamo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 54%, Socialisma Teamo 46%.
piacenza sokker - Socialisma Teamo 0:3