Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandraccio News Time
Mandro884 Tactiek In D o C
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
52.5 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Ormella passt de bal zonder na te denken. Laiti rent richting de bal. Laiti passt de bal met de wreef. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mercante onderschept slim de pass. Mercante geeft de bal voor. Ormella geeft een hoge lob. Masì rent richting de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap. Gravina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Manfredini geeft een hoge lob. Hielkamp kopt de bal weg. Łydka probeert de bal aan de voet te houden. Masì rent richting de bal. Masì haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Płoszaj kopt de bal weg. Laiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiti geeft de bal voor. Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masì haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ormella probeert naar een medespeler te passen. Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Piacquadio is nu in balbezit. Piacquadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - News Time 0:1

31e minuut.
Manfredini kopt de bal weg. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì haalt uit met een fantastische trap. Gravina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 49%, News Time 51%.
Mandraccio - News Time 0:1

46e minuut.
Polcini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mercante verovert de bal door een tackle van achteren. Ormella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormella geeft de bal voor. Polcini is nu in balbezit. Polcini draait met de bal, schiet en ... Gravina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Biscegli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Królicki geeft een lange en hoge pass. Stubiński kopt de bal weg. Łydka heeft problemen om de bal te vangen. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Płoszaj speelt de bal door. Laiti rent richting de bal. Laiti geeft een lange en hoge pass. Polcini is nu in balbezit. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hielkamp passt de bal in één keer door. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli passt de bal zonder na te denken. Polcini heeft problemen om de bal te vangen. Polcini draait met de bal, schiet en ... Gravina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 56%, News Time 44%.
Mandraccio - News Time 0:1