Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BALLA COI LUPI U.C. BOREALE
1@ Tactiek R-&v0.4YouthHigh
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
56 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Pekcan passt de bal met de wreef. Daar is Spiridione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Luzietti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 1:0

3e minuut.
Calafate passt de bal met de wreef. Demli speelt de bal door. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 2:0

8e minuut.
Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia onderschept slim de pass. Sciascia geeft de bal voor. Kuffer springt en kopt de bal. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Apostolov is nu in balbezit. Cornilescu onderschept slim de pass. Cornilescu haalt uit met een fantastische trap. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 2:1

12e minuut.
Corona met een harde bal richting middenveld. Yozgatlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amone. Amone krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia geeft de bal voor. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 2:2

15e minuut.
Sciascia probeert naar een medespeler te passen. Teodoro speelt de bal door. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Corona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 2:3

19e minuut.
Demli probeert naar een medespeler te passen. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate speelt de bal door. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel. Luzietti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Drappo rent richting de bal. Šejka is nu in balbezit. Šejka speelt de bal door. Drappo is nu in balbezit. Drappo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 56%, U.C. BOREALE 44%.
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 2:3

47e minuut.
Amone passt de bal zonder na te denken. Sciascia rent richting de bal. Apostolov begaat een overtreding. Apostolov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sciascia passt de bal met de wreef. Teodoro rent richting de bal. Teodoro passt de bal met de wreef. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Masoli geeft een lange en hoge pass. Kocisz rent richting de bal. Masoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masoli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yozgatlı kopt de bal weg. Daar is Masoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 3:3

67e minuut.
Demli kopt de bal weg. Luzietti speelt de bal door. Demli kopt de bal weg. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Teodoro is nu in balbezit. Amone bereikt de bal nog maar net als eerste. Amone passt de bal met de wreef. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu draait met de bal, schiet en ... Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keseciler komt het veld opgelopen. Ciocia komt het veld opgelopen. Potrzebny komt het veld opgelopen. Colussi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Teodoro geeft de bal voor. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bluzmanas. Kuffer raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciocia wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pekcan geeft de bal voor. Kuffer kopt de bal weg. Durmuş is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 3:4

83e minuut.
Sciascia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teodoro de bal. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ciocia is nu in balbezit. Ciocia passt de bal in één keer door. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 3:5

88e minuut.
Pekcan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 60%, U.C. BOREALE 40%.
BALLA COI LUPI - U.C. BOREALE 3:6