Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Scarpones FC
Provabis Tactiek 1W+
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 67.6
good Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Lambulić rent richting de bal. Sideridis speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een hoge lob. Lenk krijgt zijn hoofd ertegen. Dimatteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lambulić passt de bal zonder na te denken. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial geeft de bal voor. Fedosov rent richting de bal. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oválný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osial geeft een hoge lob. Fedosov maakt een snoekduik en kopt de bal. Skutečský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Osial de bal. Osial geeft de bal voor. Fedosov rent richting de bal. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Oválný met een sublieme pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial passt de bal zonder na te denken. Fedosov rent richting de bal. Fedosov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fedosov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dimatteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:2

22e minuut.
Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný passt de bal met de wreef. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov schiet op doel. Dimatteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:3

31e minuut.
Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk passt de bal in één keer door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial geeft een hoge lob. Fedosov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mingardo speelt de bal door. Osial heeft problemen om de bal te vangen. Osial passt de bal met de wreef. Fedosov rent richting de bal. Fedosov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lambulić onderschept slim de pass. Lambulić speelt de bal door. Skutečský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk onderschept slim de pass. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bonzinho speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial geeft een lange en hoge pass. Lenk springt en kopt de bal. Skutečský kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 75%, Scarpones FC 25%.
Birimbao - Scarpones FC 0:3

46e minuut.
Marte komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Marte bereikt de bal nog maar net als eerste. Marte probeert naar een medespeler te passen. Fedosov rent richting de bal. Fedosov draait met de bal, schiet en ... Dimatteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:4

47e minuut.
Ferronato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rauk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Oválný met een sublieme pass. Marte rent richting de bal. Marte geeft een hoge lob. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:5

53e minuut.
Taboada passt de bal in één keer door. Bonzinho speelt de bal door. Marte rent richting de bal. Marte geeft een hoge lob. Fedosov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimatteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rauk met een sublieme pass. Fedosov is nu in balbezit. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov verovert de bal door een tackle van achteren. Fedosov draait met de bal, schiet en ... Dimatteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Dimatteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Marte rent richting de bal. Marte probeert naar een medespeler te passen. Fedosov rent richting de bal. Fedosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:6

58e minuut.
Lenk met een sublieme pass. Klungelig pakt Marte de bal. Marte probeert naar een medespeler te passen. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lambulić geeft een lange en hoge pass. Bulgarello heeft problemen om de bal te vangen. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:7

62e minuut.
Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný probeert naar een medespeler te passen. Marte is nu in balbezit. Marte geeft de bal voor. Fedosov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Fedosov de bal. Fedosov geeft een hoge lob. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:8

72e minuut.
Useglio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marte met een snelle inworp. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bucălată rent richting de bal. Paraskevas probeert naar een medespeler te passen. Oválný kopt de bal weg. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Bulgarello de bal. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk onderschept slim de pass. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Scarpones FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 77%, Scarpones FC 23%.
Birimbao - Scarpones FC 0:9