Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:14
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: dada`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 45435
dada`s Flynet Football Club
K-bis-poveri Tactiek Icarium 523Tr
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
63.3 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Inworp. Poveda met de inworp. Jurcic is nu in balbezit. Jurcic geeft een hoge lob. Milde krijgt zijn hoofd ertegen. Küpfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla geeft een hoge lob. Jurcic kopt de bal weg. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chinchilla probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Estop geeft een hoge lob. Jurcic is nu in balbezit. Jurcic probeert naar een medespeler te passen. Poveda rent richting de bal. Poveda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena onderschept slim de pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski passt de bal zonder na te denken. Simmen is nu in balbezit. Simmen schiet op doel. Strumskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Flynet Football Club 1:0

42e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Igartua onderschept slim de pass. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Simmen maakt een snoekduik en kopt de bal. Strumskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Flynet Football Club 2:0

44e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak begaat een overtreding. Poveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pescariu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal. Küpfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Flynet Football Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 49%, Flynet Football Club 51%.
dada`s - Flynet Football Club 2:1

63e minuut.
González Rey is nu in balbezit. González Rey geeft de bal voor. Simmen is nu in balbezit. Simmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Flynet Football Club 3:1

66e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak geeft de bal voor. Israel rent richting de bal. Simmen onderschept slim de pass. Simmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda geeft een hoge lob. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal in één keer door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Küpfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Flynet Football Club 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 42%, Flynet Football Club 58%.
dada`s - Flynet Football Club 3:2