Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PISA S.C Pupazzia
4-1-3-2 Tactiek 451B II
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
27.4 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten incredible
good Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Trapé de bal. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel. Aliotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Fedi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamalfa met de inworp. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:1

6e minuut.
Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa passt de bal zonder na te denken. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:2

12e minuut.
Cerqueto probeert naar een medespeler te passen. Lamalfa met een sublieme pass. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Pruner probeert de bal aan de voet te houden. Aliotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fedi is nu in balbezit. Lamalfa onderschept slim de pass. Lamalfa speelt de bal door. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Aliotta trapt de bal weg. Mario is nu in balbezit. Mario geeft de bal voor. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mario raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amadori komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Besletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigni is nu in balbezit. Benigni speelt de bal door. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mariz kopt de bal weg. Benigni met een sublieme pass. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen. Aliotta bokst de bal weg.

27e minuut.
Mariz met de inworp. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:3

30e minuut.
Benigni passt de bal in één keer door. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:4

34e minuut.
Benigni verovert de bal door een tackle van achteren. Benigni met een sublieme pass. Lamalfa heeft problemen om de bal te vangen. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen. Aliotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lamalfa heeft problemen om de bal te vangen. Parie is nu in balbezit. Lamalfa onderschept slim de pass. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Pastecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Benigni onderschept slim de pass. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Aliotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Benigni kopt de bal weg. Daar is Amadori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadori geeft de bal voor. Pastecki kan de bal niet met de borst controleren. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:5

39e minuut.
Benigni speelt de bal door. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft de bal voor. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa passt de bal in één keer door. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:6

42e minuut.
Lamalfa passt de bal met de wreef. Benigni heeft problemen om de bal te vangen. Benigni geeft de bal voor. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Aliotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Mariz rent richting de bal. Mariz geeft de bal voor. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:7

45e minuut.
Benigni geeft de bal voor. Daar is Fedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 68%, Pupazzia 32%.
PISA S.C - Pupazzia 0:7

46e minuut.
Besletti rent richting de bal. Besletti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pruner de bal. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel. Aliotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pastecki geeft de bal voor. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:8

55e minuut.
Pruner neemt vlug de vrije trap. Marinho kopt de bal weg. Benigni bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bizzoca heeft problemen om de bal te vangen. Mariz rent richting de bal. Mariz speelt de bal door. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa schiet op doel. Aliotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:9

58e minuut.
Lamalfa passt de bal in één keer door. Daar is Benigni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa probeert naar een medespeler te passen. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel. Aliotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:10

66e minuut.
Nateri is nu in balbezit. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho geeft een hoge lob. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel. Aliotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Marinho geeft een lange en hoge pass. Trapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Aliotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:11

71e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz geeft een hoge lob. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:12

75e minuut.
Benigni geeft een lange en hoge pass. Parie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa onderschept slim de pass. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pastecki kopt de bal weg. Parie bereikt de bal nog maar net als eerste. Parie geeft een lange en hoge pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz geeft een hoge lob. Aliotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Trapé rent richting de bal. Amadori onderschept slim de pass. Amadori passt de bal in één keer door. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:13

84e minuut.
Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal in één keer door. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft de bal voor. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amadori zal de hoekschop nemen. Lamalfa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Aliotta met een harde bal richting middenveld. Benigni kopt de bal weg. Amadori geeft een hoge lob. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Aliotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mariz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bizzoca de bal onder controle te krijgen. Benigni geeft een lange en hoge pass. Aliotta met een sublieme pass. Amadori geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pastecki kan de bal niet met de borst controleren. Pastecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Pupazzia 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 75%, Pupazzia 25%.
PISA S.C - Pupazzia 0:14