Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mia Squadra RINGHIOBOYZ
Ala D Centr 3 Tactiek #J-424
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


22e minuut.
Quarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta onderschept slim de pass. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tosik speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Met opzet legt Lambertini zijn tegenspeler op de grond. Lambertini krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sabau geeft een lange en hoge pass. Pantano is nu in balbezit. Cologna rent richting de bal. Cologna schiet op doel. Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maradona passt de bal in één keer door. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 0:1

38e minuut.
Valentín passt de bal met de wreef. Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz passt de bal zonder na te denken. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Canonico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 41%, RINGHIOBOYZ 59%.
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 0:1

46e minuut.
Tosik rent richting de bal. Tosik geeft een lange en hoge pass. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel. Canonico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabau begaat een overtreding. Tosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín speelt de bal door. Tamurri rent richting de bal. Tamurri geeft een lange en hoge pass. Huerta springt en kopt de bal. Canonico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 1:1

67e minuut.
Cologna kopt de bal weg. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore onderschept slim de pass. Cologna onderschept slim de pass. Cologna schiet op doel. Esquivel bokst de bal weg. Pantano rent richting de bal. Pantano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tosik geeft de bal voor. Quarto geeft de bal voor. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frazzetto komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Frazzetto geeft een hoge lob. Pantano kopt de bal weg. Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni haalt uit met een fantastische trap. Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 1:2

82e minuut.
Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi geeft een lange en hoge pass. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi schiet op doel. Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sabau met een sublieme pass. Quarto rent richting de bal. Quarto geeft de bal voor. Pantano rent richting de bal. Pantano schiet op doel. Esquivel bokst de bal weg. Paolantoni is nu in balbezit. Paolantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 1:3

90e minuut.
Sabau geeft een lange en hoge pass. Larcinesi rent richting de bal. Paolantoni is nu in balbezit. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 35%, RINGHIOBOYZ 65%.
La Mia Squadra - RINGHIOBOYZ 1:3