Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lasowiak Studzieniec G.T.S. Wisła Kraków
zibi Tactiek G.T.S Squad B
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 36.5
outstanding Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Cochrane speelt de bal door. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap. Onderka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Karasavvidis speelt de bal door. Wagemakers kan de bal niet met de borst controleren. Uğur geeft een hoge lob. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 1:0

10e minuut.
Inworp. Wagemakers met een snelle inworp. Uğur met een sublieme pass. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Uğur is nu in balbezit. Uğur geeft een hoge lob. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello geeft een hoge lob. Sekuľa maakt een snoekduik en kopt de bal. Onderka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft een hoge lob. Niewczas probeert de bal met de borst te controleren. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... Onderka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajzert de bal. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa schiet op doel. Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuběna geeft een lange en hoge pass. Uğur kopt de bal weg. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane geeft de bal voor. Daar is Kljajević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. Onderka bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Wagemakers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bavestrello geeft de bal voor. Cochrane geeft de bal voor. Sekuľa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 2:0

34e minuut.
Inworp. Cochrane met een snelle inworp. Uğur speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane geeft de bal voor. Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kljajević geeft een lange en hoge pass. Bavestrello probeert de bal aan de voet te houden. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft een hoge lob. Sapio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cochrane met de inworp. Uğur is nu in balbezit. Uğur geeft de bal voor. Bavestrello krijgt zijn hoofd ertegen. Onderka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 3:0

44e minuut.
Cochrane geeft de bal voor. Kljajević kopt de bal weg. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Banaszyński de bal onder controle te krijgen. Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tribbe passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Wagemakers geeft de bal voor. Sekuľa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 20%, G.T.S. Wisła Kraków 80%.
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 3:0

48e minuut.
Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers geeft een hoge lob. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sánchez Llibre is nu in balbezit. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa met een sublieme pass. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. Onderka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cochrane onderschept slim de pass. Sekuľa is nu in balbezit. Cochrane met een sublieme pass. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Wagemakers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bavestrello kopt de bal weg. Sütő heeft problemen om de bal te vangen. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 4:0

67e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap. Bajzert probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Onderka speelt de bal door. Uğur geeft een lange en hoge pass. Sapio kopt de bal weg. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio onderschept slim de pass. Banaszyński begaat een overtreding. Sapio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uğur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wagemakers met de inworp. Uğur met een sublieme pass. Cochrane speelt de bal door. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 5:0

84e minuut.
Banaszyński is nu in balbezit. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio passt de bal in één keer door. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello draait met de bal, schiet en ... Onderka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 22%, G.T.S. Wisła Kraków 78%.
Lasowiak Studzieniec - G.T.S. Wisła Kraków 5:0