Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka LECHIA GDAŃSK
od H Tactiek BKS DO BOJU !!!!
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 52.3
formidable Schieten excellent
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Wroński onderschept slim de pass. Wroński passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Ermoyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Turkalp geeft een hoge lob. Nystrøm kopt de bal weg. Grzegórzecki probeert de bal aan de voet te houden. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu schiet op doel. Toro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 1:0

6e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Turkalp is nu in balbezit. Ermoyan onderschept slim de pass. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Potasznik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 1:1

8e minuut.
Lurbe probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm passt de bal in één keer door. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu schiet op doel. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pichler geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal met de wreef. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Alberto kopt de bal weg. Nystrøm is nu in balbezit. Hunoğlu is nu in balbezit. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lurbe passt de bal met de wreef. Tudecki is nu in balbezit. Tudecki passt de bal in één keer door. Daar is Hunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz passt de bal met de wreef. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Potasznik bokst de bal weg.

21e minuut.
Masztalski onderschept slim de pass. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Potasznik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Jasieńczyk is nu in balbezit. Nystrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Lurbe rent richting de bal. Lurbe geeft de bal voor. Hunoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lurbe met een snelle inworp. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto speelt de bal door. Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu schiet op doel. Toro bokst de bal weg. Klungelig pakt Mądrzejewski de bal. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 2:1

28e minuut.
Lurbe is nu in balbezit. Lurbe met een sublieme pass. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mądrzejewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tudecki met een sublieme pass. Alberto rent richting de bal. Alberto passt de bal in één keer door. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tudecki met een sublieme pass. Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár geeft de bal voor. Nystrøm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Kozłowski komt het veld opgelopen. Ginuis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 34%, LECHIA GDAŃSK 66%.
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 2:1

49e minuut.
Ginuis verovert de bal door een tackle van achteren. Ginuis geeft de bal voor. Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ... Toro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 3:1

52e minuut.
Turkalp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lurbe de bal. Lurbe passt de bal met de wreef. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Brama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jałkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lurbe geeft een lange en hoge pass. Trato kopt de bal weg. Tudecki speelt de bal door. Daar is Hunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mądrzejewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sklenár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pettorossi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński rent richting de bal. Wroński geeft een hoge lob. Pettorossi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alberto kopt de bal weg. Hunoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Grzegórzecki maakt een afschuwelijke overtreding. Hunoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tudecki wilt de vrije trap nemen. Toro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 4:1

76e minuut.
Hunoğlu schiet op doel. Toro met een sublieme pass. Pettorossi kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lurbe probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto is nu in balbezit. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jałkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Masztalski de bal. Turkalp is nu in balbezit. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Potasznik bokst de bal weg. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 43%, LECHIA GDAŃSK 57%.
Błękitni Maćkówka - LECHIA GDAŃSK 4:2