Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chlopki roztropki PAOK Solniki
good Tactiek 4MID v.1
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Obreja rent richting de bal. Obreja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:0

13e minuut.
Łakomski is nu in balbezit. Łakomski geeft een hoge lob. De Wulf heeft problemen om de bal te vangen. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. Kawulok bokst de bal weg.

14e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft de bal voor. Carballo rent richting de bal. Niemiro onderschept slim de pass. Niemiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:1

17e minuut.
Maszkiewicz is nu in balbezit. Dub onderschept slim de pass. Dub probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Paal! Čekan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kmiecik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puńko komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bagina probeert de bal aan de voet te houden. Mihăileanu geeft een lange en hoge pass. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ... Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:2

26e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski passt de bal in één keer door. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. Kawulok bokst de bal weg.

31e minuut.
Bagina passt de bal met de wreef. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal in één keer door. Obreja is nu in balbezit. Obreja schiet op doel. Čekan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Čekan speelt de bal door. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz passt de bal in één keer door. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Puńko speelt de bal door. Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Bagina begaat een overtreding. Bagina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 45%, PAOK Solniki 55%.
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:2

55e minuut.
Bagina is nu in balbezit. Inworp. Mihăileanu met de inworp. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu geeft een hoge lob. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro onderschept slim de pass. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Kawulok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft een hoge lob. Lozano kopt de bal weg. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft de bal voor. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:3

83e minuut.
Bagina speelt de bal door. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Obreja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreja haalt uit met een fantastische trap. Čekan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chlopki roztropki 47%, PAOK Solniki 53%.
chlopki roztropki - PAOK Solniki 1:4