Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja United Cyga Unia Oświęcim
Sądecki Sen Tactiek fikusna
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 65.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Rabo de Asno begaat een overtreding. Szulakowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bem Nascido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szulakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Corvalán trapt de bal weg. Font probeert de bal met de borst te controleren. Font speelt de bal door. Závodi rent richting de bal. Závodi draait met de bal, schiet en ... Corvalán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Závodi geeft een lange en hoge pass. Corvalán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Závodi is nu in balbezit. Závodi draait met de bal, schiet en ... Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubica rent richting de bal. Defronzo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 0:1

10e minuut.
Rekdal rent richting de bal. Rekdal speelt de bal door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 1:1

19e minuut.
Goyén heeft problemen om de bal te vangen. Goyén probeert naar een medespeler te passen. Defronzo rent richting de bal. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. Corvalán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Goyén speelt de bal door. Defronzo rent richting de bal. Kubica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defronzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Font komt bij de bal en schiet. Corvalán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Font geeft de bal voor. Daar is Piechocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo draait met de bal, schiet en ... Corvalán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Owczarek geeft een lange en hoge pass. Defronzo is nu in balbezit. Piechocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piechocki krijgt een gele kaart. Defronzo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Goyén rent richting de bal. Goyén heeft problemen om de bal te vangen. Goyén geeft een lange en hoge pass. Defronzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Laurel onderschept slim de pass. Klungelig pakt Denneboom de bal. Denneboom speelt de bal door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... Armada Pozo bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miñambres komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 65%, Cyga Unia Oświęcim 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 1:1

54e minuut.
Owczarek rent richting de bal. Kubica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owczarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Paul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goyén kopt de bal weg. Klungelig pakt Závodi de bal. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres schiet op doel. Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Defronzo rent richting de bal. Defronzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 1:2

55e minuut.
Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kubica heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak met een sublieme pass. Owczarek rent richting de bal. Owczarek geeft een hoge lob. Defronzo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Goyén geeft de bal voor. Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 1:3

61e minuut.
Inworp. Jarczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Závodi. Goede buitenspelval van de verdediging. Kiepski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Skirło is nu in balbezit. Skirło passt de bal in één keer door. Kiepski rent richting de bal. Kiepski draait met de bal, schiet en ... Corvalán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 1:4

76e minuut.
Corvalán probeert naar een medespeler te passen. Rabo de Asno kopt de bal weg. Bem Nascido rent richting de bal. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 2:4

80e minuut.
Klungelig pakt Miñambres de bal. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal in één keer door. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ... Armada Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Piechocki speelt de bal door. Paul probeert naar een medespeler te passen. Miñambres met een sublieme pass. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 65%, Cyga Unia Oświęcim 35%.
Sandecja United - Cyga Unia Oświęcim 2:4