Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Real Wrocław KS Czarni Nakło
TPF D2 2 WINGS Tactiek 5-3-2 skrzydło
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten outstanding
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Drulović de bal onder controle te krijgen. Chiper rent richting de bal. Maślany bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fulconis geeft een hoge lob. Chiper kopt de bal weg. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Bührer rent richting de bal. Bührer haalt uit met een fantastische trap. Morgenegg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal in één keer door. Dulev rent richting de bal. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nichifor passt de bal met de wreef. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal zonder na te denken. Drulović is nu in balbezit. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hajiwi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. ten Cate komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Dulev verovert de bal door een tackle van achteren. Dulev speelt de bal door. Bührer geeft de bal voor. Drulović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - KS Czarni Nakło 0:1

23e minuut.
Dulev is nu in balbezit. Dulev passt de bal met de wreef. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bührer is nu in balbezit. Bührer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stanciu de bal. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bührer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer geeft een lange en hoge pass. Chiper rent richting de bal. Chiper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - KS Czarni Nakło 0:2

35e minuut.
López Ufarte geeft de bal voor. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano begaat een overtreding. Chiper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nichifor wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Buscaglia is nu in balbezit. Bührer verovert de bal door een tackle van achteren. Bührer geeft een lange en hoge pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Morgenegg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Białostocki onderschept slim de pass. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte geeft de bal voor. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 61%, KS Czarni Nakło 39%.
Fc Real Wrocław - KS Czarni Nakło 0:2

46e minuut.
García Lopez komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen. Pilarczyk komt het veld opgelopen. Hozoc komt het veld opgelopen. Chiper speelt de bal door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latifi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bührer met een sublieme pass. Drulović is nu in balbezit. Drulović passt de bal in één keer door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
ten Cate passt de bal in één keer door. Bührer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer passt de bal zonder na te denken. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hozoc met een sublieme pass. García Lopez rent richting de bal. García Lopez passt de bal met de wreef. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fulconis geeft de bal voor. Inworp. Hozoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Maślany rent richting de bal. Maślany passt de bal in één keer door. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - KS Czarni Nakło 1:2

66e minuut.
Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor speelt de bal door. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc onderschept slim de pass. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bührer passt de bal in één keer door. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor passt de bal in één keer door. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kembrowski speelt de bal door. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fulconis ... Strafschop! Fulconis krijgt een gele kaart. Wolf wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wolf kan niet meer verder spelen. Amsterdamski komt het veld opgelopen. Kembrowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pagnotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
von Hof verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi rent richting de bal. Latifi passt de bal met de wreef. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Pagnotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 49%, KS Czarni Nakło 51%.
Fc Real Wrocław - KS Czarni Nakło 1:2