Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków słonie
Środek Tactiek 2.1
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.9 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson geeft een hoge lob. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:1

3e minuut.
Muziek geeft de bal voor. Inworp. Maršić met een snelle inworp. Jonson geeft een hoge lob. Ðức Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy met een sublieme pass. Maršić is nu in balbezit. Maršić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maršić met een sublieme pass. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Ciminian geeft een hoge lob. Zanfi rent richting de bal. Łomiński onderschept slim de pass. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Souza e Silva rent richting de bal. Ðức Hải onderschept slim de pass. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Jonson onderschept slim de pass. Jonson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:2

24e minuut.
Maršić kopt de bal weg. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu begaat een overtreding. Jonson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jonson kan niet meer verder spelen. Castellano komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Castellano speelt de bal door. Comelu rent richting de bal. Comelu passt de bal zonder na te denken. Maršić geeft een hoge lob. Ðức Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Souza e Silva kopt de bal weg. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti passt de bal zonder na te denken. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guşeilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sergiejew met een snelle inworp. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Maršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršić heeft problemen om de bal te vangen. Maršić speelt de bal door. Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:3

40e minuut.
Daar is Ciminian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztelan is nu in balbezit. Warowy is nu in balbezit. Kasztelan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasztelan schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Castellano passt de bal zonder na te denken. Comelu geeft een lange en hoge pass. Ciminian heeft problemen om de bal te vangen. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sergiejew met de inworp. Bigolotti geeft de bal voor. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 57%, słonie 43%.
Wisła Kraków - słonie 0:3

48e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Castellano passt de bal in één keer door. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:4

51e minuut.
Warowy speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek met een sublieme pass. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap. Barla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Doeltrap. Ciminian trapt de bal weg van het doel. Mare kopt de bal weg. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft een lange en hoge pass. Barla bokst de bal weg. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:5

54e minuut.
Maršić is nu in balbezit. Maršić passt de bal zonder na te denken. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Barla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 0:6

56e minuut.
Kasztelan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasztelan passt de bal met de wreef. Maršić is nu in balbezit. Maršić geeft een lange en hoge pass. Kasztelan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Anadolu geeft de bal voor. Daar is Guşeilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Spori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:6

61e minuut.
Bigolotti speelt de bal door. Comelu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergiejew. Sergiejew krijgt een gele kaart. Comelu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castellano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maršić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano geeft de bal voor. Barla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasztelan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:7

64e minuut.
Bigolotti passt de bal in één keer door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Barla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:8

66e minuut.
Muziek geeft een lange en hoge pass. Anadolu kopt de bal weg. Woś geeft een hoge lob. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ... Barla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:9

77e minuut.
Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan geeft een lange en hoge pass. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Maršić speelt de bal door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Barla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:10

81e minuut.
Maršić rent richting de bal. Muziek onderschept slim de pass. Muziek geeft een hoge lob. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan schiet op doel. Barla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souza e Silva probeert de bal met de borst te controleren. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:11

83e minuut.
Maršić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršić speelt de bal door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Barla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:12

85e minuut.
Maršić speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano met een sublieme pass. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:13

87e minuut.
Mare rent richting de bal. Castellano met een sublieme pass. Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelu geeft een lange en hoge pass. Kasztelan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - słonie 1:14

88e minuut.
Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk geeft een hoge lob. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guşeilă de bal onder controle te krijgen. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 72%, słonie 28%.
Wisła Kraków - słonie 1:14