Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Juve Team- Szachcior Bródno
-Juve- Tactiek 5def_wer2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Pedregosa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huczała. Huczała krijgt een gele kaart. Pedregosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abuda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Markač rent richting de bal. Markač draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás passt de bal met de wreef. Markač rent richting de bal. Markač haalt uit met een fantastische trap. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hajduk speelt de bal door. Klungelig pakt Valko de bal. Gudzowski is nu in balbezit. Gudzowski geeft de bal voor. Ilouyan krijgt zijn hoofd ertegen. Vuletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Waalkens geeft een hoge lob. Pieszko heeft problemen om de bal te vangen. Tyczkowski rent richting de bal. Tyczkowski haalt uit met een fantastische trap. Brachmański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Juve Team- - Szachcior Bródno 0:1

34e minuut.
Pieszko geeft een hoge lob. Abuda kopt de bal weg. Popowicz kan de bal niet met de borst controleren. Markač rent richting de bal. Markač schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Gudzowski speelt de bal door. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Juve Team- 62%, Szachcior Bródno 38%.
-Juve Team- - Szachcior Bródno 0:1

73e minuut.
Hajduk passt de bal zonder na te denken. Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski geeft de bal voor. Ilouyan springt en kopt de bal. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Juve Team- 52%, Szachcior Bródno 48%.
-Juve Team- - Szachcior Bródno 0:1