Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamek JASTRZĄB North Sandwich
77 Tactiek nowość
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Wojtczak geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koumentakis rent richting de bal. Killeen rent richting de bal. Killeen schiet op doel. Boileau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monacu geeft de bal voor. Boileau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hyzler verovert de bal door een tackle van achteren. Hyzler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muchiut de bal. Arioldi is nu in balbezit. Arioldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Buchta kopt de bal weg. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap. Thiesen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 1:0

19e minuut.
Udişteanu passt de bal zonder na te denken. Paşayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşayev geeft de bal voor. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Boileau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jinpai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinpai geeft een lange en hoge pass. Arioldi rent richting de bal. Arioldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Monacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Proksa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paşayev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hyzler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 1:1

27e minuut.
Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar is nu in balbezit. Buchta verovert de bal door een tackle van achteren. Arioldi is nu in balbezit. Arioldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jinpai verovert de bal door een tackle van achteren. Jinpai geeft een hoge lob. Buchta kopt de bal weg. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korycki zal de hoekschop nemen. Buchta kopt de bal weg. Arioldi rent richting de bal. Arioldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Wojtczak rent richting de bal. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Buchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchta schiet op doel. Thiesen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 41%, North Sandwich 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 1:1

47e minuut.
Niezbędny verovert de bal door een tackle van achteren. Niezbędny geeft een hoge lob. Arioldi rent richting de bal. Arioldi geeft de bal voor. Buchta krijgt zijn hoofd ertegen. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Niezbędny speelt de bal door. Vardar rent richting de bal. Vardar geeft de bal voor. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Andreani verovert de bal door een tackle van achteren. Hyzler geeft een hoge lob. Buchta rent richting de bal. Buchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 2:1

58e minuut.
Niezbędny met een sublieme pass. Buchta is nu in balbezit. Vardar begaat een overtreding. Buchta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arioldi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Thiesen bokst de bal weg.

60e minuut.
Jinpai onderschept slim de pass. Jinpai geeft een hoge lob. Arioldi rent richting de bal. Arioldi haalt uit met een fantastische trap. Thiesen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 3:1

63e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Thiesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Udişteanu is nu in balbezit. Jinpai verovert de bal door een tackle van achteren. Jinpai geeft de bal voor. Arioldi rent richting de bal. Arioldi geeft een lange en hoge pass. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny speelt de bal door. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldi onderschept slim de pass. Arioldi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Trustfull rent richting de bal. Arioldi onderschept slim de pass. Arioldi passt de bal zonder na te denken. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Killeen rent richting de bal. Krawężnik onderschept slim de pass. Krawężnik geeft de bal voor. Arioldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arioldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 27%, North Sandwich 73%.
Zamek JASTRZĄB - North Sandwich 3:1