Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comand 2005 Gremkowce FC
mkwnzd 1 Tactiek Grem4132LWnr7
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Hachle probeert naar een medespeler te passen. Karavatellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatellis passt de bal met de wreef. Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bandeira rent richting de bal. Penchev verovert de bal door een tackle van achteren. Penchev passt de bal zonder na te denken. Chanes is nu in balbezit. Chanes schiet op doel. Aczél verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cahill rent richting de bal. Cahill speelt de bal door. Buhoiu speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Gremkowce FC 1:0

28e minuut.
Deteşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penchev met een snelle inworp. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Aczél kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kantar rent richting de bal. Mings verovert de bal door een tackle van achteren. Mings geeft een hoge lob. Chanes rent richting de bal. Chanes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Aczél werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grznár rent richting de bal. Grznár passt de bal met de wreef. Cahill is nu in balbezit. Cahill geeft de bal voor. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Galusko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lippo rent richting de bal. Lippo schiet op doel. Galusko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Grznár rent richting de bal. Grznár passt de bal met de wreef. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een hoge lob. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Gremkowce FC 2:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mings met een snelle inworp. Penchev rent richting de bal. Penchev geeft een lange en hoge pass. Chanes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mings geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karkoszka de bal onder controle te krijgen. Buhoiu rent richting de bal. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Penchev passt de bal in één keer door. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - Gremkowce FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 46%, Gremkowce FC 54%.
Comand 2005 - Gremkowce FC 2:1

48e minuut.
Modry speelt de bal door. Duval rent richting de bal. Penchev is nu in balbezit. Penchev geeft een hoge lob. Chanes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bandeira geeft de bal voor. Inworp. Penchev met een snelle inworp. Duval rent richting de bal. Duval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nájera komt het veld opgelopen. Cikowski komt het veld opgelopen. Lentner komt het veld opgelopen. Þórvaldsson komt het veld opgelopen. Batrović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Modry met een snelle inworp. Çapraz heeft problemen om de bal te vangen. Çapraz geeft een hoge lob. Duval krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deteşan. Deteşan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Cahill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grznár geeft een hoge lob. Lippo is nu in balbezit. Lippo schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Buhoiu geeft de bal voor. Mings verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft een hoge lob. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. Þórvaldsson bokst de bal weg.

82e minuut.
Bandeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grznár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner maakt een afschuwelijke overtreding. Lentner krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bandeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mings rent richting de bal. Cahill onderschept slim de pass. Cahill geeft een lange en hoge pass. Buhoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Modry is nu in balbezit. Modry geeft de bal voor. Cikowski heeft problemen om de bal te vangen. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Aczél maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 44%, Gremkowce FC 56%.
Comand 2005 - Gremkowce FC 2:1