Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK konri team
na awans Tactiek konri3
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


17e minuut.
Herbst probeert de bal aan de voet te houden. Golić probeert naar een medespeler te passen. Chanov is nu in balbezit. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić draait met de bal, schiet en ... Krynicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kizior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Quang geeft de bal voor. Herbst is nu in balbezit. Herbst haalt uit met een fantastische trap. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - konri team 0:1

32e minuut.
Kizior passt de bal zonder na te denken. Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Chanov passt de bal in één keer door. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golić rent richting de bal. Golić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - konri team 0:2

37e minuut.
Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Chanov geeft een hoge lob. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vėžauskas de bal onder controle te krijgen. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wellens kopt de bal weg. Skuteczny rent richting de bal. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 59%, konri team 41%.
NURT POTOK - konri team 0:2

54e minuut.
Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski rent richting de bal. Pirri Mayorga maakt een afschuwelijke overtreding. Pirri Mayorga krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Herbst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herbst zijn tegenspeler op de grond. Murgu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Murgu kan niet meer verder spelen. Żuczek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens probeert naar een medespeler te passen. Pieprzyk rent richting de bal. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pirri Mayorga geeft een lange en hoge pass. Vėžauskas rent richting de bal. Herbst onderschept slim de pass. Herbst schiet op doel. Krynicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Golić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - konri team 0:3

63e minuut.
Casalecchi onderschept slim de pass. Casalecchi speelt de bal door. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov passt de bal in één keer door. Golić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thanh Quang neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golić springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - konri team 0:4

67e minuut.
Casalecchi met een sublieme pass. Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Sobierajski met een sublieme pass. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thanh Quang passt de bal met de wreef. Kizior is nu in balbezit. Kizior passt de bal met de wreef. Thanh Quang geeft een hoge lob. Golić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lăpădat rent richting de bal. Sobierajski met een sublieme pass. Kałuski is nu in balbezit. Kałuski passt de bal met de wreef. Skuteczny rent richting de bal. Dikan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wellens is nu in balbezit. Paal! Wellens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - konri team 1:4

78e minuut.
Kijek probeert de bal met de borst te controleren. Kijek geeft de bal voor. Golić kopt de bal weg. Chanov is nu in balbezit. Chanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Robaina verovert de bal door een tackle van achteren. Robaina geeft de bal voor. Skuteczny kopt de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Dikan bokst de bal weg.

86e minuut.
Casalecchi passt de bal zonder na te denken. Herbst rent richting de bal. Herbst passt de bal met de wreef. Golić is nu in balbezit. Golić schiet op doel. De bal raakt de paal. Herbst geeft een lange en hoge pass. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Skuteczny de bal. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal zonder na te denken. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sobierajski kopt de bal weg. Skuteczny rent richting de bal. Kijek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skuteczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skuteczny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Herbst heeft problemen om de bal te vangen. Casalecchi rent richting de bal. Casalecchi geeft een hoge lob. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov schiet op doel. Krynicki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 51%, konri team 49%.
NURT POTOK - konri team 1:4