Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars Edson Team
super trial Tactiek Ronaldyno
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
59.9 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Dani rent richting de bal. Dani speelt de bal door. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 1:0

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruczkowski zal de hoekschop nemen. Fana rent richting de bal. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ruczkowski kopt de bal weg. Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruczkowski zal de hoekschop nemen. Gaguinho kopt de bal weg. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Capek heeft problemen om de bal te vangen. Schütze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fana met een sublieme pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 30%, Edson Team 70%.
Fada Maka Stars - Edson Team 2:0

48e minuut.
Dani geeft een lange en hoge pass. Ruczkowski kopt de bal weg. Gaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Gaguinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 3:0

52e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Tejeda geeft de bal voor. Daar is Olybios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Thomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomet geeft een lange en hoge pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda geeft de bal voor. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Közalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sivrice controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lardieri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. Schütze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 4:0

64e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho passt de bal in één keer door. Ruczkowski is nu in balbezit. Bierut speelt de bal door. Ruczkowski geeft de bal voor. Schütze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sica geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sivrice stond buitenspel. Clondescu neemt vlug de vrije trap. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Pijar heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Közalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sivrice is nu in balbezit. Ruperez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sivrice raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugała kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Közalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 4:1

77e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Sica is nu in balbezit. Gaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... Schütze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Edson Team 5:1

83e minuut.
Pijar passt de bal zonder na te denken. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani geeft een hoge lob. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 39%, Edson Team 61%.
Fada Maka Stars - Edson Team 5:1