Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United Dzialki Lesne
ahoj P Tactiek kri2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 71.7
solid Schieten excellent
very good Passen incredible
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Filipowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heydərov de bal. Helvei is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea draait met de bal, schiet en ... Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Mierzwa rent richting de bal. Purús tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purús krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Angelucci heeft problemen om de bal te vangen. Żyluk verovert de bal door een tackle van achteren. Żyluk passt de bal zonder na te denken. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Żyluk met de inworp. Surma met een sublieme pass. Żyluk geeft een lange en hoge pass. Mirea springt en kopt de bal. Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:1

21e minuut.
Bəşiroğlu met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma geeft een lange en hoge pass. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen. Dəmirli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:2

25e minuut.
Tylas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żyluk de bal. Żyluk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Surma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filipowski de bal. Helvei rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea schiet op doel. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dəmirli probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nieto kopt de bal weg. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea schiet op doel. Dəmirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 83%, Dzialki Lesne 17%.
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:3

49e minuut.
Żyluk rent richting de bal. Rojek onderschept slim de pass. Rojek geeft een lange en hoge pass. Besa is nu in balbezit. Besa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa speelt de bal door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea schiet op doel. Dəmirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dəmirli speelt de bal door. Dalmatin kopt de bal weg. Daar is Filipowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Żyluk met een sublieme pass. Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal met de wreef. Surma rent richting de bal. Surma geeft de bal voor. Dəmirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Helvei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:4

78e minuut.
Helvei passt de bal in één keer door. Heydərov heeft problemen om de bal te vangen. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:5

81e minuut.
Żyluk rent richting de bal. Żyluk passt de bal zonder na te denken. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:6

87e minuut.
Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma met een sublieme pass. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 74%, Dzialki Lesne 26%.
FC Torquay United - Dzialki Lesne 0:6