Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Lubno Pride Troopers
szwagry Tactiek WariiaT@
53% Balbezit 47%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 75.7
solid Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto rent richting de bal. Turchetto passt de bal in één keer door. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Masse passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turchetto met de inworp. Boricov geeft de bal voor. Soboń maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Suchocki de bal. Suchocki probeert naar een medespeler te passen. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Štimac heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braspenninckx. Štimac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turchetto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Ahmad Rosdi kopt de bal weg. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel. Colpacov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:1

11e minuut.
Turchetto met een sublieme pass. Boricov speelt de bal door. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... Colpacov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:2

12e minuut.
Turchetto met de inworp. Daar is Boricov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boricov geeft een lange en hoge pass. Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Soboń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:3

12e minuut.
Boricov rent richting de bal. Boricov passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... Colpacov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:4

15e minuut.
Inworp. Suchocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto geeft de bal voor. Soboń krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Edelman is nu in balbezit. Soboń onderschept slim de pass. Soboń passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Klungelig pakt Staudt de bal. Turchetto geeft de bal voor. Soboń kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Colpacov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Colpacov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:5

39e minuut.
Suchocki passt de bal met de wreef. Boricov met een sublieme pass. Cabrerizo rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Suchocki speelt de bal door. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boricov is nu in balbezit. Masse onderschept slim de pass. Turchetto begaat een overtreding. Masse raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Suchocki met de inworp. Turchetto rent richting de bal. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Soboń maakt een snoekduik en kopt de bal. Colpacov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:6

44e minuut.
Valenza met een sublieme pass. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto passt de bal in één keer door. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 75%, Pride Troopers 25%.
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:6

46e minuut.
Muszyński komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Suchocki met een sublieme pass. Turchetto heeft problemen om de bal te vangen. Turchetto speelt de bal door. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Colpacov bokst de bal weg. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Masse rent richting de bal. Suchocki verovert de bal door een tackle van achteren. Suchocki met een sublieme pass. Turchetto geeft de bal voor. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal. Colpacov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cabrerizo rent richting de bal. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Colpacov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:7

58e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński passt de bal in één keer door. Suchocki geeft een lange en hoge pass. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń draait met de bal, schiet en ... Colpacov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Suchocki met een snelle inworp. Boricov geeft de bal voor. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Colpacov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:8

65e minuut.
Edelman geeft de bal voor. Coporan is nu in balbezit. Heimoz begaat een overtreding. Heimoz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sztramko krijgt een gele kaart.

71e minuut.
bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boricov neemt de hoekschop. Soboń krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Satılmaz passt de bal in één keer door. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov passt de bal met de wreef. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Colpacov bokst de bal weg.

83e minuut.
Boricov geeft een lange en hoge pass. Colpacov speelt de bal door. Grzywa kan de bal niet met de borst controleren. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Colpacov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Satılmaz geeft een hoge lob. Muszyński onderschept slim de pass. Inworp. Turchetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boricov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:9

86e minuut.
Valenza met een sublieme pass. Boricov rent richting de bal. Boricov geeft een lange en hoge pass. Cabrerizo maakt een snoekduik en kopt de bal. Colpacov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 65%, Pride Troopers 35%.
Błękitni Lubno - Pride Troopers 0:9