Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admirał Borowik Alexandria SC
cam3 Tactiek awaria
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 5
62.1 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Riera is nu in balbezit. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patropi. Patropi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Czpiotek passt de bal in één keer door. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan begaat een overtreding. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. Tömösi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Ivanković de bal. Czpiotek met een sublieme pass. Ötün probeert naar een medespeler te passen. Türksevər rent richting de bal. Türksevər schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tömösi is nu in balbezit. Bravo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bravo krijgt een gele kaart. Tömösi raakt geblesseerd tijdens het duel. Türksevər neemt de penalty, wat een uithaal! Mathopa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər rent richting de bal. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Alexandria SC 0:1

19e minuut.
Czpiotek rent richting de bal. Ivanković is nu in balbezit. Ivanković geeft de bal voor. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admirał Borowik - Alexandria SC 1:1

20e minuut.
Ötün met een sublieme pass. Türksevər rent richting de bal. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Czpiotek is nu in balbezit. Mione verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Płuciennik speelt de bal door. Eminescu rent richting de bal. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Płuciennik is nu in balbezit. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Patropi probeert naar een medespeler te passen. Ötün met een sublieme pass. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vadanan met een sublieme pass. Ivanković is nu in balbezit. Ivanković speelt de bal door. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. Meyappan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ötün passt de bal in één keer door. Czpiotek heeft problemen om de bal te vangen. Czpiotek passt de bal zonder na te denken. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Mathopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 53%, Alexandria SC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Admirał Borowik - Alexandria SC 1:1

47e minuut.
Türksevər passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek passt de bal met de wreef. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün passt de bal met de wreef. Czpiotek heeft problemen om de bal te vangen. Ivanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Rosłoniec rent richting de bal. Vadanan verovert de bal door een tackle van achteren. Vadanan geeft een hoge lob. Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Türksevər kopt de bal weg. Tömösi is nu in balbezit. Drwal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drwal krijgt een gele kaart. Tömösi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tömösi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Türksevər springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ötün geeft een hoge lob. Türksevər heeft problemen om de bal te vangen. Bravo rent richting de bal. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ivanković met een sublieme pass. Riera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patropi. Patropi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Mathopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - Alexandria SC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 47%, Alexandria SC 53%.
Admirał Borowik - Alexandria SC 1:2