Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin KS Polonia Skierniewice
VVV Tactiek zabuj Harpagan
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
54.5 gemiddelde waardering 77.3
average Schieten outstanding
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Cioară probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomac speelt de bal door. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. Leśniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Varlot de bal. Tomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:2

8e minuut.
Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski draait met de bal, schiet en ... Leśniewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:3

12e minuut.
Ter Malkhasyan speelt de bal door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski schiet op doel. Leśniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Renou rent richting de bal. Renou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:4

17e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Krezović speelt de bal door. Szymkiewicz rent richting de bal. Horvat rent richting de bal. Horvat haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski bokst de bal weg.

21e minuut.
Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:5

23e minuut.
Opplinger speelt de bal door. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski passt de bal in één keer door. Renou is nu in balbezit. Renou haalt uit met een fantastische trap. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśniewski met een sublieme pass. Opplinger controleert de bal met de borst. Opplinger met een sublieme pass. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Frusina onderschept slim de pass. Frusina speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. Renou krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pintar probeert naar een medespeler te passen. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Frusina probeert naar een medespeler te passen. Renou rent richting de bal. Renou schiet op doel. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 62%, KS Polonia Skierniewice 38%.
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:5

48e minuut.
Frusina kopt de bal weg. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioară neemt de hoekschop. Renou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Cioară de bal. Cioară passt de bal zonder na te denken. Daar is Renou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Varlot de bal onder controle te krijgen. Renou rent richting de bal. Renou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:6

61e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal zonder na te denken. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. Leśniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ben Hassan is nu in balbezit. Kaldenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldenecker geeft de bal voor. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ter Malkhasyan onderschept slim de pass. Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ geeft een hoge lob. Renou maakt een snoekduik en kopt de bal. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nedeljkov met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft een hoge lob. Renou springt en kopt de bal. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Frusina passt de bal met de wreef. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară met een sublieme pass. Klungelig pakt Renou de bal. Renou schiet op doel. Leśniewski bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlot probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski draait met de bal, schiet en ... Leśniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Opplinger passt de bal met de wreef. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ met een sublieme pass. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Leśniewski bokst de bal weg.

71e minuut.
Frusina met een sublieme pass. Cioară rent richting de bal. Cioară geeft de bal voor. Renou maakt een snoekduik en kopt de bal. Leśniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:7

73e minuut.
Ter Malkhasyan geeft een hoge lob. Cioară kopt de bal weg. Daar is Nedeljkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ speelt de bal door. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. Leśniewski bokst de bal weg.

77e minuut.
Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Varlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:8

83e minuut.
Krezović probeert naar een medespeler te passen. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walas. Walas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger passt de bal zonder na te denken. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski draait met de bal, schiet en ... Leśniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:9

86e minuut.
Opplinger passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een hoge lob. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pintar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krezović kopt de bal weg. Kaldenecker rent richting de bal. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 73%, KS Polonia Skierniewice 27%.
Vikings Szczecin - KS Polonia Skierniewice 0:9