Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fcWidzew Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5210
fcWidzew Newport County FC
a Tactiek gietawuapeiatak
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 22.4
good Schieten weak
good Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
D`Heer geeft de bal voor. Cielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Branco rent richting de bal. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazurkiewicz speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pace-Asciak probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - Newport County FC 1:0

11e minuut.
Ouş is nu in balbezit. Ouş geeft de bal voor. Klungelig pakt Buchnajzer de bal. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Klimko de bal onder controle te krijgen. Tucki rent richting de bal. Tucki passt de bal zonder na te denken. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Perurena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - Newport County FC 2:0

20e minuut.
Kurzeja geeft een hoge lob. Wagner rent richting de bal. Buchnajzer maakt een afschuwelijke overtreding. Buchnajzer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Doeltrap. Perurena trapt de bal weg van het doel. Klimko kopt de bal weg. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Segalen rent richting de bal. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 41%, Newport County FC 59%.
fcWidzew - Newport County FC 2:0

46e minuut.
Zanigni komt het veld opgelopen. Micsoniu komt het veld opgelopen. Legutko komt het veld opgelopen. Acheampong komt het veld opgelopen. Canindé komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cielecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchnajzer met een sublieme pass. Klimko is nu in balbezit. Klimko geeft een lange en hoge pass. Wołyniec is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé met een sublieme pass. Legutko kopt de bal weg. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kurzeja heeft problemen om de bal te vangen. Kurzeja geeft een lange en hoge pass. Klimko probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Canindé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - Newport County FC 3:0

62e minuut.
Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - Newport County FC 4:0

67e minuut.
Micsoniu rent richting de bal. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Canindé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruban kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klimko passt de bal in één keer door. Tucki is nu in balbezit. Tucki passt de bal met de wreef. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Canindé trapt de bal weg van het doel. Buchnajzer kopt de bal weg. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Canindé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcWidzew - Newport County FC 5:0

83e minuut.
Wagner speelt de bal door. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko onderschept slim de pass. Legutko schiet op doel. Pazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Micsoniu probeert de bal met de borst te controleren. Klimko is nu in balbezit. Micsoniu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Micsoniu krijgt een gele kaart. Klimko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Klimko kan niet meer verder spelen. Salomon komt het veld opgelopen. Chlebowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kurzeja passt de bal zonder na te denken. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Canindé probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcWidzew 41%, Newport County FC 59%.
fcWidzew - Newport County FC 5:0