Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pogoń Blachownia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1645
Pogoń Blachownia KP 71 Krzyki-Borek
n Tactiek 01d
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 35.1
formidable Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kotwicz geeft een hoge lob. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad passt de bal zonder na te denken. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski geeft de bal voor. Rogoziński is nu in balbezit. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Chuta kopt de bal weg. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta is nu in balbezit. Chuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Brzydkowski met een sublieme pass. Lewator controleert de bal met de borst. Lewator geeft de bal voor. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Waczków kopt de bal weg. Chuta heeft problemen om de bal te vangen. Chuta geeft de bal voor. Lewator krijgt zijn hoofd ertegen. Czyrak bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd Fuad de bal. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Klungelig pakt Güler de bal. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Waczków raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojtasik komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Czyrak met een sublieme pass. Chuta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kucenko de bal. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Garstka trapt de bal weg van het doel. Brzydkowski kopt de bal weg. Chuta is nu in balbezit. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pasiak rent richting de bal. Wojtasik verovert de bal door een tackle van achteren. van Deinsen rent richting de bal. Wojtasik onderschept slim de pass. Wojtasik draait met de bal, schiet en ... Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Chuta rent richting de bal. Chuta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
bin Mohd Fuad passt de bal in één keer door. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Brzydkowski geeft de bal voor. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 1:0

28e minuut.
Lewator passt de bal zonder na te denken. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voinescu. Voinescu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Voinescu geeft een hoge lob. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Pasiak kopt de bal weg. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Mohd Fuad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koblak kopt de bal weg. bin Mohd Fuad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Pasiak passt de bal zonder na te denken. Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski geeft een hoge lob. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Rogoziński passt de bal met de wreef. Enríquez is nu in balbezit. Chuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chuta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Lewator springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kucenko speelt de bal door. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec geeft de bal voor. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 21%, KP 71 Krzyki-Borek 79%.
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 1:0

47e minuut.
Chuta onderschept slim de pass. Chuta speelt de bal door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lewator, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewator schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 2:0

49e minuut.
Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblak geeft de bal voor. Brzydkowski probeert naar een medespeler te passen. Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Lewator schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Enríquez rent richting de bal. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta passt de bal in één keer door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Güler rent richting de bal. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator geeft een lange en hoge pass. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Paal! bin Mohd Fuad geeft een lange en hoge pass. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 3:0

57e minuut.
Győrffy verovert de bal door een tackle van achteren. Győrffy geeft een hoge lob. Mikołajczuk speelt de bal door. Lewator rent richting de bal. Lewator haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotwicz rent richting de bal. Kotwicz passt de bal zonder na te denken. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 4:0

59e minuut.
bin Mohd Fuad heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Fuad speelt de bal door. Lewator is nu in balbezit. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Pasiak de bal. Chuta rent richting de bal. Chuta passt de bal zonder na te denken. Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pasiak speelt de bal door. Klungelig pakt bin Mohd Fuad de bal. bin Mohd Fuad passt de bal met de wreef. Chuta rent richting de bal. Chuta haalt uit met een fantastische trap. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lewator, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
van Deinsen verovert de bal door een tackle van achteren. van Deinsen probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Fuad met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lewator is nu in balbezit. Lewator schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Győrffy met een harde bal richting middenveld. Brzydkowski kopt de bal weg. Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Chuta rent richting de bal. Chuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Mohd Fuad passt de bal in één keer door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu passt de bal met de wreef. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Czyrak trapt de bal weg van het doel. Enríquez controleert de bal met de borst. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
van Deinsen speelt de bal door. Pasiak kan de bal niet met de borst controleren. Pasiak met een sublieme pass. Lewator rent richting de bal. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chuta onderschept slim de pass. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Brzydkowski rent richting de bal. Brzydkowski passt de bal met de wreef. bin Mohd Fuad geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
bin Mohd Fuad geeft een hoge lob. Brzydkowski kopt de bal weg. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Lewator is nu in balbezit. Lewator haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garstka trapt de bal weg van het doel. Chuta kopt de bal weg. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rogoziński geeft de bal voor. Pimentel geeft een lange en hoge pass. Lewator kopt de bal weg. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
bin Mohd Fuad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Fuad speelt de bal door. Chuta speelt de bal door. Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chuta passt de bal met de wreef. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Brzydkowski kopt de bal weg. Lewator geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 15%, KP 71 Krzyki-Borek 85%.
Pogoń Blachownia - KP 71 Krzyki-Borek 4:0