Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fantacimbri Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2570
fantacimbri Orange Town
541 Tactiek My 442 up
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


7e minuut.
Inworp. Russo met een snelle inworp. Mejía is nu in balbezit. De Rop onderschept slim de pass. De Rop schiet op doel. Indyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pausa de bal. Wilim is nu in balbezit. Wilim schiet op doel. Cerri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Orange Town 0:1

26e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domokos probeert naar een medespeler te passen. Laraignee rent richting de bal. Laraignee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ceballos controleert de bal met de borst. Ceballos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Moioli de bal onder controle te krijgen. Wilim is nu in balbezit. Wilim draait met de bal, schiet en ... Cerri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Orange Town 0:2

33e minuut.
Domokos is nu in balbezit. Domokos passt de bal met de wreef. Laraignee is nu in balbezit. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Domokos is nu in balbezit. Domokos passt de bal met de wreef. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap. Cerri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Orange Town 0:3

39e minuut.
De Rop heeft problemen om de bal te vangen. Levchenko geeft de bal voor. Wilim is nu in balbezit. Wilim draait met de bal, schiet en ... Cerri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Orange Town 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 60%, Orange Town 40%.
fantacimbri - Orange Town 0:4

50e minuut.
Arazzi passt de bal in één keer door. Ciccioli is nu in balbezit. Ciccioli met een sublieme pass. De Rop rent richting de bal. De Rop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Prinssen is nu in balbezit. Levchenko rent richting de bal. Levchenko passt de bal in één keer door. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fantacimbri - Orange Town 0:5

79e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een hoge lob. Quondamangelomaria is nu in balbezit. Wilim onderschept slim de pass. Wilim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ginex passt de bal met de wreef. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo passt de bal zonder na te denken. Ginex bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginex geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Arazzi onderschept slim de pass. Arazzi probeert naar een medespeler te passen. De Rop rent richting de bal. De Rop draait met de bal, schiet en ... Indyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fantacimbri 43%, Orange Town 57%.
fantacimbri - Orange Town 0:5