Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Beduinok Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4256
Beduinok Csonttörők
bámbó Tactiek 343
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Huszta geeft een lange en hoge pass. Oyen rent richting de bal. Oyen draait met de bal, schiet en ... Fasolka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rybicki passt de bal in één keer door. Hader is nu in balbezit. Hader geeft een hoge lob. Hungler is nu in balbezit. Hungler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Villás passt de bal in één keer door. Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een hoge lob. Hungler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brecska passt de bal met de wreef. Schreyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreyer passt de bal zonder na te denken. Oyen is nu in balbezit. Oyen draait met de bal, schiet en ... Fasolka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hungler is nu in balbezit. Hader speelt de bal door. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Nicolici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Hader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszta rent richting de bal. Huszta passt de bal met de wreef. Oyen is nu in balbezit. Oyen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Brecska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreyer is nu in balbezit. Schreyer passt de bal in één keer door. Oyen rent richting de bal. Oyen haalt uit met een fantastische trap. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csonttörők 1:0

28e minuut.
Barics speelt de bal door. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyen speelt de bal door. Brecska is nu in balbezit. Brecska schiet op doel. Fasolka bokst de bal weg.

31e minuut.
Klungelig pakt Barics de bal. Pęchecki speelt de bal door. Dueñas Rodríguez speelt de bal door. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Barics passt de bal met de wreef. Limet bereikt de bal nog maar net als eerste. Limet passt de bal met de wreef. Schreyer rent richting de bal. Schreyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 56%, Csonttörők 44%.
Beduinok - Csonttörők 1:0

48e minuut.
Dobronya speelt de bal door. Hader is nu in balbezit. Hader passt de bal in één keer door. Hungler rent richting de bal. Hungler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beduinok - Csonttörők 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Pęchecki de bal onder controle te krijgen. Barics rent richting de bal. Barics geeft een hoge lob. Brecska rent richting de bal. Brecska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Huszta probeert naar een medespeler te passen. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armeanca krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Brecska probeert naar een medespeler te passen. Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Limet. Limet krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Oyen geeft een lange en hoge pass. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca speelt de bal door. Brecska rent richting de bal. Brecska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csonttörők 2:1

63e minuut.
Schreyer met een sublieme pass. Oyen rent richting de bal. Thiam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Brecska neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Efeler rent richting de bal. Efeler speelt de bal door. Huszta met een sublieme pass. Oyen is nu in balbezit. Oyen schiet op doel. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csonttörők 3:1

75e minuut.
Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Csonttörők 3:2

82e minuut.
Pęchecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dueñas Rodríguez de bal. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beduinok - Csonttörők 3:3

89e minuut.
Dobronya geeft een lange en hoge pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal in één keer door. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 52%, Csonttörők 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beduinok - Csonttörők 3:3