Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ajansspor.com Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1271
ajansspor.com Adiyoo
e523 Tactiek Kmo
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Sürülmez passt de bal in één keer door. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov met een sublieme pass. Mardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Atar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dokuzeylül zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dokuzeylül moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dokuzeylül schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov passt de bal in één keer door. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Sürülmez verovert de bal door een tackle van achteren. Mardin is nu in balbezit. Mardin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brník de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 54%, Adiyoo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ajansspor.com - Adiyoo 0:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemşah komt het veld opgelopen. Tekinoğlu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Walter heeft problemen om de bal te vangen. Walter probeert naar een medespeler te passen. Altınçağ probeert naar een medespeler te passen. Mardin rent richting de bal. Mardin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov schiet op doel. Inoha probeert de bal aan de voet te houden. Karan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daskalov probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Padulli komt het veld opgelopen. Pustek komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Zoralmaz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tekinoğlu is nu in balbezit. Çekiç rent richting de bal. Tekinoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekinoğlu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Şabanov verovert de bal door een tackle van achteren. Şabanov passt de bal zonder na te denken. Altınçağ heeft problemen om de bal te vangen. Mardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin draait met de bal, schiet en ... Niemiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 43%, Adiyoo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ajansspor.com - Adiyoo 0:0