Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Amber Gold2 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2547
Amber Gold2 Jezioro Bochlin
Ja Tactiek Ofensywa
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen outstanding


5e minuut.
Latrofa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camargo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chałabada rent richting de bal. Chałabada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Viel is nu in balbezit. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Camargo probeert naar een medespeler te passen. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:1

11e minuut.
Martínez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Alonso geeft een lange en hoge pass. Daar is Latrofa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brnović is nu in balbezit. Brnović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Camargo rent richting de bal. Camargo passt de bal zonder na te denken. Brnović rent richting de bal. Brnović schiet op doel. Matějiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:2

25e minuut.
Ärtz rent richting de bal. Verstraete verovert de bal door een tackle van achteren. Verstraete passt de bal met de wreef. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Matějiček bokst de bal weg.

27e minuut.
Mirallas geeft een lange en hoge pass. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu passt de bal met de wreef. Mirallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirallas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aichinger is nu in balbezit. Verstraete onderschept slim de pass. Martínez Alonso met een sublieme pass. Brnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj geeft de bal voor. Inworp. Camargo met de inworp. Chałabada speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ärtz rent richting de bal. Verstraete onderschept slim de pass. Verstraete passt de bal met de wreef. Brnović rent richting de bal. Brnović schiet op doel. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:3

35e minuut.
Aichinger rent richting de bal. Brnović onderschept slim de pass. Cordeanu onderschept slim de pass. Martínez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Alonso draait met de bal, schiet en ... Matějiček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Martínez Alonso speelt de bal door. Daar is Brnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeanu onderschept slim de pass. Mirallas onderschept slim de pass. Mirallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 74%, Jezioro Bochlin 26%.
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:3

46e minuut.
Hluboček komt het veld opgelopen. Pakksepp komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chałabada onderschept slim de pass. Camargo is nu in balbezit. Camargo geeft een lange en hoge pass. Verstraete bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraete geeft een hoge lob. Matějiček bokst de bal weg.

49e minuut.
Ärtz rent richting de bal. Mirallas onderschept slim de pass. Mirallas met een sublieme pass. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matějiček met een harde bal richting middenveld. Karkoszka rent richting de bal. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Camargo geeft de bal voor. Matějiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Schmittler rent richting de bal. Mirallas onderschept slim de pass. Mirallas geeft een hoge lob. Brnović springt en kopt de bal. Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Brnović onderschept slim de pass. Martínez Alonso is nu in balbezit. Brnović rent richting de bal. Brnović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:4

69e minuut.
Daar is Chałabada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latrofa is nu in balbezit. Brnović onderschept slim de pass. Brnović haalt uit met een fantastische trap. Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:5

71e minuut.
De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Chałabada heeft problemen om de bal te vangen. Brnović rent richting de bal. Brnović schiet op doel. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Martínez Alonso rent richting de bal. Matějiček met een sublieme pass. Camargo kopt de bal weg. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mirallas met een sublieme pass. Daar is Latrofa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović draait met de bal, schiet en ... Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:6

80e minuut.
Hluboček rent richting de bal. De Sukkeleir onderschept slim de pass. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Verstraete is nu in balbezit. Verstraete geeft een hoge lob. Matějiček bokst de bal weg. Brnović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Laciga kopt de bal weg. Camargo rent richting de bal. Camargo passt de bal in één keer door. Chałabada rent richting de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Matějiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordeanu is nu in balbezit. Brnović onderschept slim de pass. Brnović schiet op doel. Matějiček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 82%, Jezioro Bochlin 18%.
Amber Gold2 - Jezioro Bochlin 0:6