Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AKS MODRZEW Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4009
AKS MODRZEW Fasolki
ok Tactiek Fasolek
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Bucăţelu passt de bal in één keer door. Kangru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangru passt de bal zonder na te denken. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Fasolki 1:0

34e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz geeft een hoge lob. Bruzual geeft de bal voor. Wojdat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sambi Lokonga kopt de bal weg. Koonings geeft een hoge lob. Bruzual rent richting de bal. Bucăţelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fane bokst de bal weg.

45e minuut.
Stankiewicz passt de bal in één keer door. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal zonder na te denken. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kopyto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 51%, Fasolki 49%.
AKS MODRZEW - Fasolki 1:0

54e minuut.
Ryś geeft de bal voor. Bucăţelu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruzual de bal. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lamparski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamparski passt de bal in één keer door. Szerc met een sublieme pass. Bucăţelu rent richting de bal. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Fasolki 2:0

60e minuut.
Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik geeft de bal voor. Ryś heeft problemen om de bal te vangen. Heinla rent richting de bal. Heinla geeft een hoge lob. Călugăru bokst de bal weg. Wojdat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Fasolki 2:1

66e minuut.
Sambi Lokonga heeft problemen om de bal te vangen. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tordinava onderschept slim de pass. Tordinava probeert naar een medespeler te passen. Heinla geeft een lange en hoge pass. Wojdat krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarniak heeft problemen om de bal te vangen. Călugăru bokst de bal weg.

72e minuut.
Koonings met een sublieme pass. Klungelig pakt Ryś de bal. Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys geeft een hoge lob. Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc probeert naar een medespeler te passen. Bruzual is nu in balbezit. Bucăţelu onderschept slim de pass. Bucăţelu draait met de bal, schiet en ... Fane bokst de bal weg.

90e minuut.
Bucăţelu is nu in balbezit. Bucăţelu passt de bal met de wreef. Banchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kangru heeft problemen om de bal te vangen. Kangru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 56%, Fasolki 44%.
AKS MODRZEW - Fasolki 2:1