Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Helsinki Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1776
AC Helsinki Arselona AC
3-5-2 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 39.2
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Kotinurmi geeft een lange en hoge pass. Hovi kopt de bal weg. Riissanen probeert de bal aan de voet te houden. Ciccio rent richting de bal. Ciccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipi met een sublieme pass. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kotinurmi passt de bal zonder na te denken. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... Paakkala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Arselona AC 1:0

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viertala neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Heinilä de bal onder controle te krijgen. Ciccio rent richting de bal. Ciccio schiet op doel. Salojoki bokst de bal weg.

32e minuut.
Pirttioja passt de bal zonder na te denken. Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi passt de bal in één keer door. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Arselona AC 2:0

35e minuut.
Lina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lina geeft een lange en hoge pass. Paakkala is nu in balbezit. Ciccio onderschept slim de pass. Ciccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 30%, Arselona AC 70%.
AC Helsinki - Arselona AC 2:0

46e minuut.
Hovi probeert naar een medespeler te passen. Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovirta begaat een overtreding. Kotinurmi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kotinurmi kan niet meer verder spelen. Coposu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lina passt de bal met de wreef. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Arselona AC 3:0

48e minuut.
Coposu speelt de bal door. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Arselona AC 4:0

61e minuut.
Riissanen geeft een lange en hoge pass. Coposu kopt de bal weg. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Riissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinilä begaat een overtreding. Heinilä krijgt een gele kaart. Riissanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirttioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hovi geeft de bal voor. Pirttioja kopt de bal weg. Daar is Palovirta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een lange en hoge pass. Paakkala heeft problemen om de bal te vangen. Ciccio rent richting de bal. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Merihovi geeft een lange en hoge pass. Hovi kopt de bal weg. Lina speelt de bal door. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja passt de bal zonder na te denken. Viertala is nu in balbezit. Viertala geeft een hoge lob. Ciccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Arselona AC 5:0

89e minuut.
Hovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipi verovert de bal door een tackle van achteren. Sipi met een sublieme pass. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciccio rent richting de bal. Ciccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 44%, Arselona AC 56%.
AC Helsinki - Arselona AC 5:0