Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Majko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3434
FC Majko OFK Veľké Kostoľany
press Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten very good
adequate Passen very good
weak Verdedigen good


14e minuut.
Krajnyak met een sublieme pass. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel. Židovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Štofej is nu in balbezit. Tropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Handrlica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - OFK Veľké Kostoľany 0:1

23e minuut.
Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Bottan is nu in balbezit. Guľáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş geeft een hoge lob. Peixeiro is nu in balbezit. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hricko rent richting de bal. Šlambora verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora geeft een hoge lob. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Židovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Taláš heeft problemen om de bal te vangen. Ďurček is nu in balbezit. Tropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tropiak geeft de bal voor. Handrlica maakt een snoekduik en kopt de bal. Židovský bokst de bal weg.

38e minuut.
Guľáš geeft de bal voor. Inworp. Tropiak met een snelle inworp. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Židovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Tropiak met een snelle inworp. Bottan is nu in balbezit. Bottan geeft de bal voor. Handrlica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peixeiro met een sublieme pass. Tropiak speelt de bal door. Bottan rent richting de bal. Bottan schiet op doel. Židovský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - OFK Veľké Kostoľany 0:2

44e minuut.
Tropiak heeft problemen om de bal te vangen. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 73%, OFK Veľké Kostoľany 27%.
FC Majko - OFK Veľké Kostoľany 0:2

46e minuut.
Kurej kopt de bal weg. Šlambora met een sublieme pass. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro passt de bal in één keer door. Guľáš is nu in balbezit. Bottan onderschept slim de pass. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro geeft de bal voor. Kurej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ... Židovský bokst de bal weg.

65e minuut.
Bottan is nu in balbezit. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro schiet op doel. Židovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - OFK Veľké Kostoľany 0:3

72e minuut.
Kurej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ďurček de bal. Tropiak met een sublieme pass. Bottan rent richting de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Krajnyak probeert naar een medespeler te passen. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak speelt de bal door. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Tropiak speelt de bal door. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šlambora passt de bal zonder na te denken. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro passt de bal met de wreef. Handrlica rent richting de bal. Handrlica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peixeiro passt de bal met de wreef. Musil rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šlambora zal de hoekschop nemen. Bottan maakt een snoekduik en kopt de bal. Židovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 70%, OFK Veľké Kostoľany 30%.
FC Majko - OFK Veľké Kostoľany 0:3