Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bum Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3112
FC Bum dinamoflorin
refacuta st Tactiek 433b
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten good
very good Passen good
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Mangiameli geeft een lange en hoge pass. Daar is Hasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groncik rent richting de bal. Mazak rent richting de bal. Mazak schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Kubančík geeft een hoge lob. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Chwietkiewicz geeft een lange en hoge pass. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Rodolatti is nu in balbezit. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - dinamoflorin 1:0

23e minuut.
Chwietkiewicz speelt de bal door. Kubančík is nu in balbezit. Kubančík passt de bal met de wreef. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Želivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş onderschept slim de pass. Doboş speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - dinamoflorin 2:0

35e minuut.
Božanić verovert de bal door een tackle van achteren. Božanić geeft de bal voor. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak schiet op doel. Budzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - dinamoflorin 2:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 37%, dinamoflorin 63%.
FC Bum - dinamoflorin 2:1

64e minuut.
Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Želivka is nu in balbezit. Želivka passt de bal met de wreef. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chwietkiewicz met een sublieme pass. Doboş is nu in balbezit. Met opzet legt Božanić zijn tegenspeler op de grond. Božanić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Debono is nu in balbezit. Debono geeft de bal voor. Chwietkiewicz geeft de bal voor. Doboş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - dinamoflorin 3:1

73e minuut.
Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Vargalui bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui passt de bal zonder na te denken. Mazak is nu in balbezit. Mazak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 36%, dinamoflorin 64%.
FC Bum - dinamoflorin 3:1