Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC KTM Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1502
FC KTM CSKHeinz
proviamo Tactiek 23-12-20
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 26.5
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Piatti onderschept slim de pass. Piatti passt de bal zonder na te denken. Scornaienchi is nu in balbezit. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ... Del Popolo bokst de bal weg. Ponzinibbi is nu in balbezit. Ponzinibbi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Baccari is nu in balbezit. Cafaggi onderschept slim de pass. Cafaggi probeert naar een medespeler te passen. Zimelli rent richting de bal. Zimelli schiet op doel. Bartosiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Marri rent richting de bal. Daar is Ezilmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezilmez met een sublieme pass. Zimelli is nu in balbezit. Zimelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Tronci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronci geeft een lange en hoge pass. Ezilmez probeert naar een medespeler te passen. Marri rent richting de bal. Marri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KTM - CSKHeinz 0:1

26e minuut.
Zimelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carai is nu in balbezit. Zimelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carai kan niet meer verder spelen. Totaro komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Klungelig pakt Scornaienchi de bal. Burovenco is nu in balbezit. Burovenco met een sublieme pass. Zimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimelli draait met de bal, schiet en ... Bartosiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KTM - CSKHeinz 0:2

32e minuut.
Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bottani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KTM 51%, CSKHeinz 49%.
FC KTM - CSKHeinz 0:2

54e minuut.
Bottani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marri haalt uit met een fantastische trap. Presezzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bartosiak met een harde bal richting middenveld. Tronci is nu in balbezit. Tronci geeft een lange en hoge pass. Marri rent richting de bal. Marri schiet op doel. Bartosiak bokst de bal weg.

57e minuut.
Piatti speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ginosa met een snelle inworp. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Ezilmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezilmez passt de bal in één keer door. Zimelli is nu in balbezit. Zimelli draait met de bal, schiet en ... Bertanzetti probeert de bal aan de voet te houden. Bartosiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Mambretti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Iannucci komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Cafaggi passt de bal in één keer door. Scornaienchi speelt de bal door. Baccari is nu in balbezit. Baccari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Burovenco onderschept slim de pass. Burovenco passt de bal met de wreef. Marri is nu in balbezit. Marri haalt uit met een fantastische trap. Bartosiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KTM - CSKHeinz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KTM 68%, CSKHeinz 32%.
FC KTM - CSKHeinz 0:3