Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3055
Međedi94 Wernerclub
352 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Polekovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gušić onderschept slim de pass. Gušić met een sublieme pass. Klungelig pakt Zelinčević de bal. Zelinčević haalt uit met een fantastische trap. Mock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Janduda rent richting de bal. Janduda geeft een hoge lob. Bejat is nu in balbezit. Bejat schiet op doel. Mock probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hadjiloizou probeert naar een medespeler te passen. García Menéndez is nu in balbezit. Bitić is nu in balbezit. García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jevtović met de inworp. Daar is Petović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović geeft een lange en hoge pass. Zelinčević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cvjetinović met de inworp. Jevtović is nu in balbezit. Jevtović geeft de bal voor. Zelinčević rent richting de bal. Zelinčević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cermeño is nu in balbezit. Cermeño met een sublieme pass. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Gaidoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Wernerclub 0:1

36e minuut.
Podlipskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinčević onderschept slim de pass. Polekovas begaat een overtreding. Polekovas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cermeño onderschept slim de pass. Cermeño passt de bal met de wreef. Petović speelt de bal door. Janduda is nu in balbezit. Janduda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 37%, Wernerclub 63%.
Međedi94 - Wernerclub 0:1

57e minuut.
Jevtović rent richting de bal. Jevtović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ditrichas de bal. Zelinčević onderschept slim de pass. Zelinčević draait met de bal, schiet en ... Mock bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Međedi94 - Wernerclub 1:1

62e minuut.
Cermeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cermeño geeft de bal voor. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel. Gaidoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Wernerclub 1:2

74e minuut.
Cvjetinović geeft de bal voor. Inworp. García Menéndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadjiloizou rent richting de bal. Hadjiloizou geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Prošel de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
García Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Spudvilas rent richting de bal. Spudvilas passt de bal zonder na te denken. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 45%, Wernerclub 55%.
Međedi94 - Wernerclub 1:2