Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancanemesi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2271
Biancanemesi AzzurriDreamTeam
532 wings bis Tactiek 352 STRETTO
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.9 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


36e minuut.
Oliva rent richting de bal. Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Antolini bokst de bal weg.

44e minuut.
Catagini rent richting de bal. Galliano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonavia de bal. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 38%, AzzurriDreamTeam 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biancanemesi - AzzurriDreamTeam 0:0

48e minuut.
Marani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panizzoli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Paveglio de bal onder controle te krijgen. Crea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraşleţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maraşleţ krijgt een gele kaart. Crea raakt geblesseerd tijdens het duel. Galliano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - AzzurriDreamTeam 0:1

80e minuut.
Maraşleţ rent richting de bal. Maraşleţ geeft een hoge lob. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini schiet op doel. Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - AzzurriDreamTeam 0:2

82e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Gallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbruzzese. Gallo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chachagua neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciortea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Paveglio rent richting de bal. Paveglio geeft een lange en hoge pass. Catagini rent richting de bal. Galliano is nu in balbezit. Galliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - AzzurriDreamTeam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 37%, AzzurriDreamTeam 63%.
Biancanemesi - AzzurriDreamTeam 0:3