Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lo stadio dei Barlafus
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4491
I Barlafus Custonaci FC
4-3-3 Tactiek Test 523
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 43.2
redelijk Schieten redelijk
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


14e minuut.
Bernabé geeft de bal voor. Inworp. Zamora met een snelle inworp. Urs is nu in balbezit. Urs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bandino met een sublieme pass. Piero is nu in balbezit. Met opzet legt Torri zijn tegenspeler op de grond. Torri krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Ferragutti passt de bal met de wreef. Bandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandino haalt uit met een fantastische trap. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Barlafus - Custonaci FC 1:0

25e minuut.
Quốc Khánh passt de bal met de wreef. Revoredo rent richting de bal. Revoredo passt de bal in één keer door. Urs rent richting de bal. Urs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Jaszczowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo passt de bal met de wreef. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Ferragutti geeft de bal voor. Frizzotti rent richting de bal. Frizzotti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Barlafus - Custonaci FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Barlafus 63%, Custonaci FC 37%.
I Barlafus - Custonaci FC 2:0

46e minuut.
Ukleja komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jaszczowski kopt de bal weg. Tassinari is nu in balbezit. Quốc Khánh geeft de bal voor. Fajzullin is nu in balbezit. Fajzullin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Quốc Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajzullin de bal. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. Revoredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brzoskowski neemt vlug de vrije trap. Revoredo kopt de bal weg. Daar is Bernabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajzullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajzullin haalt uit met een fantastische trap. Tokturan bokst de bal weg.

63e minuut.
Urs is nu in balbezit. Urs passt de bal in één keer door. Soave onderschept slim de pass. Revoredo rent richting de bal. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Quốc Khánh is nu in balbezit. Quốc Khánh probeert naar een medespeler te passen. Fajzullin rent richting de bal. Fajzullin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Urs geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Losapio de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamora zal de hoekschop nemen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal in één keer door. Fajzullin is nu in balbezit. Fajzullin draait met de bal, schiet en ... Tokturan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tokturan met een sublieme pass. Ateniese kopt de bal weg. Quốc Khánh probeert de bal aan de voet te houden. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kömürcü passt de bal in één keer door. Piovano probeert de bal aan de voet te houden. Frizzotti rent richting de bal. Frizzotti draait met de bal, schiet en ... Ukleja probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I Barlafus - Custonaci FC 3:0

75e minuut.
Tassinari speelt de bal door. Frizzotti is nu in balbezit. Quốc Khánh begaat een overtreding. Quốc Khánh krijgt een gele kaart. Frizzotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferragutti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Barlafus 70%, Custonaci FC 30%.
I Barlafus - Custonaci FC 3:0