Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DRAGOCAP Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1778
DRAGOCAP Divino Codino
ale Tactiek B.L.U.H.F.
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.1 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


10e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft een hoge lob. de la Casa controleert de bal met de borst. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Noé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea geeft de bal voor. Wang-Lin kopt de bal weg. Biagini rent richting de bal. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Gołaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:1

18e minuut.
Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza geeft de bal voor. De Carlo kan de bal niet met de borst controleren. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin schiet op doel. Gołaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
D’Amore probeert naar een medespeler te passen. Lung speelt de bal door. Daar is Wang-Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagini is nu in balbezit. Biagini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:2

22e minuut.
Biagini rent richting de bal. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung probeert naar een medespeler te passen. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Noé speelt de bal door. Forlani probeert naar een medespeler te passen. Biagini rent richting de bal. Biagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:3

33e minuut.
D’Amore geeft een lange en hoge pass. Galdea rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Biagini onderschept slim de pass. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zicu kopt de bal weg. Noé is nu in balbezit. Noé speelt de bal door. Grubizna rent richting de bal. Grubizna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Wang-Lin onderschept slim de pass. Wang-Lin passt de bal met de wreef. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 53%, Divino Codino 47%.
DRAGOCAP - Divino Codino 0:3

46e minuut.
Kundys komt het veld opgelopen. Týnský komt het veld opgelopen. Lea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Galdea passt de bal in één keer door. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal met de wreef. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:4

59e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Týnský rent richting de bal. Lotito maakt een afschuwelijke overtreding. Lotito krijgt een gele kaart. Týnský raakt geblesseerd tijdens het duel. Týnský wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Týnský rent richting de bal. Týnský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Galdea speelt de bal door. Týnský is nu in balbezit. Týnský heeft problemen om de bal te vangen. Týnský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amore is nu in balbezit. D’Amore geeft een lange en hoge pass. Týnský is nu in balbezit. Týnský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
D’Amore kopt de bal weg. Lung rent richting de bal. Lung probeert naar een medespeler te passen. Týnský is nu in balbezit. Týnský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:5

73e minuut.
Lotito speelt de bal door. Galdea is nu in balbezit. Galdea geeft een lange en hoge pass. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
D’Amore passt de bal zonder na te denken. Lotito probeert naar een medespeler te passen. Týnský is nu in balbezit. Týnský haalt uit met een fantastische trap. Gołaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:6

84e minuut.
Galdea is nu in balbezit. Galdea geeft een hoge lob. Týnský rent richting de bal. Týnský draait met de bal, schiet en ... Gołaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:7

86e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal in één keer door. Týnský rent richting de bal. Týnský haalt uit met een fantastische trap. Gołaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Divino Codino 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 63%, Divino Codino 37%.
DRAGOCAP - Divino Codino 0:8