Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FCSB for B B Rev. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2257
Curva A Napoli Fc Baltic boys
433z Tactiek 532
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bobô verovert de bal door een tackle van achteren. Bobô speelt de bal door. Searles is nu in balbezit. Searles haalt uit met een fantastische trap. Pişcot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - Fc Baltic boys 1:0

13e minuut.
Had rent richting de bal. Had probeert naar een medespeler te passen. Quang Trung heeft problemen om de bal te vangen. Searles is nu in balbezit. Searles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Had rent richting de bal. Bobô rent richting de bal. Had maakt een afschuwelijke overtreding. Had krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gouder draait met de bal, schiet en ... Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lillemägi de bal. Craia is nu in balbezit. Craia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nygård is nu in balbezit. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård begaat een overtreding. Nygård krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva A Napoli 46%, Fc Baltic boys 54%.
Curva A Napoli - Fc Baltic boys 1:0

48e minuut.
D`Amico passt de bal in één keer door. Searles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompilio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pompilio krijgt een gele kaart. Searles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lillemägi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cercel probeert de bal aan de voet te houden. Larginas is nu in balbezit. Larginas probeert naar een medespeler te passen. Searles bereikt de bal nog maar net als eerste. Searles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - Fc Baltic boys 2:0

66e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Larginas is nu in balbezit. Larginas passt de bal met de wreef. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Quang Trung is nu in balbezit. Bunjevački verovert de bal door een tackle van achteren. Bunjevački geeft een lange en hoge pass. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
D`Amico geeft een hoge lob. Cvrtak met een sublieme pass. Pompilio heeft problemen om de bal te vangen. Had rent richting de bal. Had haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva A Napoli 35%, Fc Baltic boys 65%.
Curva A Napoli - Fc Baltic boys 2:0