Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kalil F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5383
Kalil F.C SixSons
442 Tactiek 6sons_8
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal met de wreef. Roets speelt de bal door. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Dyjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charles rent richting de bal. Dyjak begaat een overtreding. Dyjak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Huygelen met een snelle inworp. Lish is nu in balbezit. Buffel is nu in balbezit. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Basili rent richting de bal. Basili passt de bal zonder na te denken. Bellini is nu in balbezit. Bellini haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - SixSons 1:0

15e minuut.
Basili speelt de bal door. Cwojdziński rent richting de bal. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Balaci is nu in balbezit. Inworp. Lish met de inworp. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Balaci passt de bal in één keer door. Huygelen geeft de bal voor. Komorowski probeert de bal aan de voet te houden. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Govaert onderschept slim de pass. Govaert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Govaert rent richting de bal. Govaert geeft de bal voor. Karabük bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Buffel de bal. Buffel passt de bal met de wreef. Komorowski rent richting de bal. Uceda onderschept slim de pass. Uceda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Szpręglewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 76%, SixSons 24%.
Kalil F.C - SixSons 1:0

49e minuut.
Daar is Cwojdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpręglewski. Cwojdziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Govaert met een snel genomen vrije trap. Uceda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Roets geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci met een sublieme pass. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini draait met de bal, schiet en ... Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Basili rent richting de bal. Basili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buffel met een snelle inworp. Govaert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cwojdziński passt de bal met de wreef. Uceda is nu in balbezit. Komorowski onderschept slim de pass. Govaert rent richting de bal. Govaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Buffel passt de bal met de wreef. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Charles krijgt een gele kaart. Lish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dyjak met een snel genomen vrije trap. Riesner rent richting de bal. Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft een hoge lob. de Rycke heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 65%, SixSons 35%.
Kalil F.C - SixSons 1:0