Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3815
FC Starköl Chelsea FC
new1 Tactiek speed -
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 29
very good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen average


7e minuut.
Rašetić verovert de bal door een tackle van achteren. Masztaler verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poklička geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 1:0

9e minuut.
Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poklička met een snelle inworp. Rašetić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meden is nu in balbezit. Meden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 2:0

11e minuut.
Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Krech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krech probeert naar een medespeler te passen. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Noronha bokst de bal weg. Klungelig pakt Meden de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 3:0

22e minuut.
Picardo met de inworp. Krech probeert de bal met de borst te controleren. Krech passt de bal zonder na te denken. Rašetić rent richting de bal. Rašetić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krech probeert naar een medespeler te passen. Meden met een sublieme pass. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Noronha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 4:0

27e minuut.
Przywózki probeert de bal aan de voet te houden. Derdaś is nu in balbezit. Derdaś passt de bal in één keer door. Picardo is nu in balbezit. Picardo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mazurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Picardo probeert naar een medespeler te passen. Poklička speelt de bal door. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Noronha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Poklička rent richting de bal. Matys begaat een overtreding. Poklička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poklička zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rašetić maakt een snoekduik en kopt de bal. Noronha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Płonka de bal. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić onderschept slim de pass. Rašetić schiet op doel. Noronha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 5:0

41e minuut.
Picardo met een snelle inworp. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Poklička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poklička geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krech passt de bal met de wreef. Poklička met een sublieme pass. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste. Meden schiet op doel. Noronha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 27%, Chelsea FC 73%.
FC Starköl - Chelsea FC 5:0

50e minuut.
Przywózki probeert de bal met de borst te controleren. Krech probeert naar een medespeler te passen. Kuzera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meden rent richting de bal. Meden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 6:0

52e minuut.
Picardo is nu in balbezit. Picardo geeft de bal voor. Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Poklička rent richting de bal. Poklička geeft een lange en hoge pass. Derdaś kopt de bal weg. Rašetić rent richting de bal. Rašetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz rent richting de bal. Meden onderschept slim de pass. Meden schiet op doel. Noronha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Derdaś geeft een hoge lob. Rašetić heeft problemen om de bal te vangen. Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Noronha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meden bereikt de bal nog maar net als eerste. Meden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Chelsea FC 7:0

75e minuut.
Pytlarz geeft de bal voor. Inworp. Picardo met een snelle inworp. Meden is nu in balbezit. Meden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Derdaś passt de bal zonder na te denken. Poklička bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklička probeert naar een medespeler te passen. Meden rent richting de bal. Meden haalt uit met een fantastische trap. Noronha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 22%, Chelsea FC 78%.
FC Starköl - Chelsea FC 7:0