Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Nightwish Sokker Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2951
Nightwish Sokker Inter Turó FC
4312emn Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.2 gemiddelde waardering 32.8
very good Schieten poor
adequate Passen good
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Fàbrega passt de bal zonder na te denken. Panzlaff is nu in balbezit. Panzlaff probeert naar een medespeler te passen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Urraka verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gurpegi met de inworp. Luiña rent richting de bal. Luiña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Balalić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 0:1

21e minuut.
Torrecilla is nu in balbezit. Torrecilla passt de bal zonder na te denken. Yakışan probeert naar een medespeler te passen. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yakışan verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zambrano de bal. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puigdesens komt het veld opgelopen. Luque Jiménez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 42%, Inter Turó FC 58%.
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 0:1

51e minuut.
Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışan speelt de bal door. Mauês is nu in balbezit. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Urraka geeft een lange en hoge pass. Yakışan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mauês de bal. Torrecilla is nu in balbezit. Torrecilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Morenilla komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zdrzałek geeft een hoge lob. Inworp. Yakışan met de inworp. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bobes bokst de bal weg.

73e minuut.
Forges kan de bal niet met de borst controleren. Yakışan geeft een hoge lob. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. Bobes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 1:1

75e minuut.
Yakışan is nu in balbezit. Lopetegui is nu in balbezit. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yakışan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zdrzałek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakışan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gurpegi de bal. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Yakışan passt de bal in één keer door. Iñarra geeft een lange en hoge pass. Torrecilla kopt de bal weg. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 27%, Inter Turó FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Panzlaff probeert de bal aan de voet te houden. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens passt de bal in één keer door. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

94e minuut.
Yakışan geeft een lange en hoge pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez schiet op doel. Bobes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zdrzałek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

100e minuut.
Klungelig pakt Morenilla de bal. Grijalba is nu in balbezit. Torrecilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrecilla haalt uit met een fantastische trap. Bobes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 24%, Inter Turó FC 76%.
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 50%, Inter Turó FC 50%.
Nightwish Sokker - Inter Turó FC 2:1