Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Zaubersturm Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5877
Zaubersturm Fargo Kicks
5*3*2*Mod Tactiek Urho2AVsehrhoch
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Penza kopt de bal weg. Paumann is nu in balbezit. Biskup begaat een overtreding. Biskup krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Românaş passt de bal met de wreef. Paumann is nu in balbezit. Paumann probeert naar een medespeler te passen. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nisawi geeft een hoge lob. Reitgaßl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Românaş. Românaş krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Hutter met een snelle inworp. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth geeft een lange en hoge pass. Brasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:0

39e minuut.
Raudhein geeft de bal voor. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhard. Burkhard krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stefaniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biskup met een snelle inworp. Neubarth rent richting de bal. Neubarth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 56%, Fargo Kicks 44%.
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:0

46e minuut.
Kraft komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft draait met de bal, schiet en ... Neacşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:1

57e minuut.
Siemensmeyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neubarth rent richting de bal. Neubarth passt de bal in één keer door. Reitgaßl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitgaßl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
MacKeggie probeert de bal aan de voet te houden. Românaş is nu in balbezit. Românaş met een sublieme pass. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:2

79e minuut.
Daar is Mörtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mörtel speelt de bal door. Neubarth rent richting de bal. Neubarth schiet op doel. Brasas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann passt de bal met de wreef. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 51%, Fargo Kicks 49%.
Zaubersturm - Fargo Kicks 1:3