Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza Huragan Zagłębie Dąbrowskie
xd Tactiek Bu
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Baxter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pisati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisati probeert naar een medespeler te passen. Kwaśniak geeft de bal voor. Dottarelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Pisati is nu in balbezit. Pisati passt de bal met de wreef. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbutina probeert naar een medespeler te passen. Pisati kopt de bal weg. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbutina met een sublieme pass. Niedzielski kopt de bal weg. Lodewijckx speelt de bal door. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beldibi is nu in balbezit. Beldibi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:0

7e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Niedzielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prusinowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazzarini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dottarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Olwert verovert de bal door een tackle van achteren. Pisati rent richting de bal. Lemma verovert de bal door een tackle van achteren. Lemma passt de bal met de wreef. Morka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kozik met een sublieme pass. Pisati kopt de bal weg. Niedzielski rent richting de bal. Predić is nu in balbezit. Predić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lodewijckx speelt de bal door. Morka is nu in balbezit. Morka passt de bal met de wreef. Predić heeft problemen om de bal te vangen. Predić schiet op doel. Kozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Oncică geeft een lange en hoge pass. Prusinowski met een sublieme pass. Daar is Colombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bachert onderschept slim de pass. Bachert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lodewijckx met de inworp. Lemma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 57%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 43%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 1:0

47e minuut.
Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxter speelt de bal door. Kwaśniak speelt de bal door. Dottarelli rent richting de bal. Dottarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Morka met een sublieme pass. Niedzielski met een sublieme pass. Predić rent richting de bal. Predić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:0

60e minuut.
Pisati met een snelle inworp. Skipp met een sublieme pass. Lautiainen is nu in balbezit. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski draait met de bal, schiet en ... Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap. Arbutina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Lazzarini de bal. Lazzarini met een sublieme pass. Pisati probeert naar een medespeler te passen. Dottarelli is nu in balbezit. Dottarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pisati met een snelle inworp. Dottarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli probeert naar een medespeler te passen. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak draait met de bal, schiet en ... Arbutina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:1

66e minuut.
Lodewijckx kopt de bal weg. Štěteček rent richting de bal. Beldibi onderschept slim de pass. Beldibi haalt uit met een fantastische trap. Kozik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini speelt de bal door. Prusinowski heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski draait met de bal, schiet en ... Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arbutina trapt de bal weg. Baxter kopt de bal weg. Lautiainen heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pisati geeft een hoge lob. Lautiainen heeft problemen om de bal te vangen. Dottarelli onderschept slim de pass. Dottarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujnowski komt het veld opgelopen. Jenning komt het veld opgelopen. Catz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smiljanić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Štěteček kopt de bal weg. Kwaśniak kan de bal niet met de borst controleren. Prusinowski rent richting de bal. Kwaśniak is nu in balbezit. Kwaśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:2

87e minuut.
Lazzarini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Kwaśniak kopt de bal weg. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dottarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dottarelli heeft problemen om de bal te vangen. Dottarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 64%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Prusinowski passt de bal met de wreef. Daar is Colombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dottarelli is nu in balbezit. Dottarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 76%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 24%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 50%, Huragan Zagłębie Dąbrowskie 50%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Huragan Zagłębie Dąbrowskie 2:3